Svenska
Blog

Killer Instinct rycker närmare

Skrivet av Jonas den 5 april 2013 kl 01:01

Minnesgoda läsare kommer kanske ihåg att Microsoft förra året plötsligt lät utannonsera att man skulle förnya varumärket Killer Instinct. Bara för att kort därefter tvingas inse att det inte gick, då Fox ägde varumärket nu.

Att man alls ville förnya det, och dessutom talade om det, tyder utan tvekan på att man jobbar på ett nytt Killer Instinct. Och nu är det än mer uppenbart. Lite i skymundan har Microsoft nämligen fortsatt jobba för att få tillbaka varumärket från Fox - och nu har man lyckats.

Enligt överenskommelsen får de båda nu använda namnet Killer Instinct. Därmed har Microsoft sagt att de vill förnya varumärket och spenderat ett halvår för att få tillbaka det. Killer Instinct har länge haft lite samma vaporware-status som Half-Life 3 och gjort fans besvikna fler gånger än jag kan räkna på fingrar, tår och testiklar.

Men det här är för mycket, för övertygande. Microsoft och Rare förbereder helt enkelt en comeback för Killer Instinct, det kan jag sätta mina slitna galoscher på.

Nu får vi bara be till spelgudarna att det inte handlar om något Kinect-spel eller annat hyss, utan om ett ofattbart snyggt Xbox 720-spel med kilometerlånga combos, hypervåld, svart humor, höga Orchid-sparkar och hardcore-inriktning. Då jäklar, gott folk! Då jäklar!

Killer Instinct rycker närmare

Säg hej till Fulgore barn.

HQ