Svenska
Blog

Mina favorit-appar #4

Skrivet av Jonas den 17 maj 2013 kl 01:23

Ok, det här är en mer riskabel grej än mina andra tips och ganska mycket ett improviserat inlägg. Jag har nämligen inte använt min fjärde app-rekommendation mer än en dag (jag kör som vanligt Android-versionen).

Det räckte dock och jag har åtminstone hunnit använda den i flera timmar och inser att det här kommer bli en tidsslukare av rang för mig. Och med det sagt, över till mitt fjärde app-tips...

Readly

Bakom den lite torftiga ordleken Readly ligger en Spotify-liknande tjänst, till bredden fylld med svenska magasin. Eller ja, 55 stycken åtminstone. Och bland dem trängs flera av de jag normalt brukar köpa valda lösnummer av, eller till och med prenumererar på. Det inkluderar bland annat Allt om vetenskap, Allt om historia, M3, PC för alla, Råd & rön samt Whisky & bourbon.

För 99 kronor i månaden får jag läsa hur många tidningar jag vill, även äldre nummer, och den som är slängd i matte inser naturligtvis att det blir en besparing redan efter att ha läst två tidningar. För mig som slaviskt läser tidningar var jag än är och när jag än får några minuter över, känns Readly verkligen som en skänk från ovan. Det är praktiskt, enkelt och riktigt smidigt att använda appen som dessutom ser helt bedårande bra ut på min Google Nexus 10-tablet.

Att dessutom få alla tidningarna med samma interface, möjlighet att använda bokmärken samt funktionen att snabbt kunna dela med sig av saker man gillar till sociala medier känns även det som något jag verkligen uppskattar. Så för att sammanfatta så har jag alltså inte hunnit hårdtesta Readly så mycket att jag egentligen kan kalla det en favorit-app ännu, men av det jag sett lovar det extremt gott och det här lär bli ett av mina största tidsfördriv framledes.

Mina favorit-appar #4

Ett svårslaget tips ingen tidningsälskare bör vara utan. Ladda ned på denna länk.

Första delen av Mina favorit-appar

Andra delen av Mina favorit-appar

Tredje delen av Mina favorit-appar

HQ