Svenska
Blog

E3-rykten jag hoppas på #4

Skrivet av Jonas den 10 juni 2013 kl 02:25

• Tekken X Street Fighter - Den som är ensam i en genre vid en konsollanseringen brukar alltid få sälja multum. Nu har Namco jobbat på Tekken X Street Fighter i åratal och fasen om inte detta vore ett ypperligt spel att släppa till nästa generations hårdvara. Det skulle ha potential att sälja precis så mycket som det faktiskt förtjänar.

• Star Fox U - Av oförklarlig anledning har Star Fox aldrig sålt vad det förtjänar, men få spel är bättre lämpade som grafikdemo för Nintendo än just Star Fox. Och eftersom det dessutom brukar vara höjdarspel så hoppas jag verkligen, verkligen på de rykten som säger att Fox McCloud är på väg att göra Wii U-comeback.

• Rejält PS Vita-stöd - Jag gillar verkligen PS Vita, men vi ska inte lura oss själva. Det går inte bra för den. Alls. Men nu sägs det att Sony ska göra ett sista (?) ryck på E3 och bjuda på en rejäl laddning PS Vita-magi med både spel och en re-designad enhet samt lägre pris, och jag önskar inget hellre. Smartphones och tablets i all ära, men ska spel spelas bärbart finns det inget som slår dedikerade enheter.

E3-rykten jag hoppas på #4

Makalöst bra bärbar spelenhet i akut behov av blodtransfusion. Kanske är det på E3 det händer...?

HQ