LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      En ny omgång av fejk-leken

      Skrivet av Jonas den 14 augusti 2013 kl 23:47

      Tänkte jag skulle ta och blogga om hur jag ser på förseningen av Xbox One. Men först vill jag ta tillfället i akt att konstatera att det återigen leks fejk-leken i Gamereactors kommentarsfält. Precis som så många gånger tidigare är det folk som direkt drar på sig foliekepsen och förklarar vilka snedseglade tölpar Gamereactor är som postar sådant nonsens som att Xbox One inte skulle komma i år.

      Här är ett litet axplock av dagens godsaker som sagts om oss...

      Haha och med "gamereactor källa" ni menar Neogaf? - Neogafs källa var... just det... Gamereactor...

      Visste inte att Gamereactor sysslade med så vag ryktesspridning - Så jäkla vag var den väl ändå inte?

      Gamereactors källa? Tomten från Nordpolen? - Jäkligt insatt tomte, helt klart.

      Tydligen så har Microsoft nu gått ut och kommenterat ryktet genom att säga att man inte ska tro på allt man läser - För företag som Microsoft (eller Sony, eller Nintendo, eller alla andra) erkänner alltid utan omsvep när de blir tagna med brallorna nere.

      Med mera, med mera och med mera. Skriver vi att vi hört det från en källa (vilket händer åtminstone varje vecka om olika saker, Gamreactor är enormt stora och finns i många länder) och dessutom väljer att publicera det, så ska vi vara hyggligt säkra på att det finns åtminstone ett uns av sanning i det. Annars hoppar vi över det.

      Bara för att man inte hoppas att den aktuella nyheten är sann, så betyder det inte att den är fejk. Och även om man tror det så skadar det inte att bara vara en gnutta ödmjuk och nöja sig med att tala om man man inte tror att det stämmer, och sedan hoppa över angreppen.

      En ny omgång av fejk-leken

      Det blev en hel del förnedring samt spott och spe riktat mot Gamereactor för att vi först i världen postade ett rykte - som visade sig vara helt korrekt.

      HQ