Svenska
Blog

Premiär för Playstation 4

Skrivet av Jonas den 15 november 2013 kl 02:09

I skrivande stund är det bara några futtiga timmar kvar tills Playstation 4 är officiellt släppt i USA. Vilket såklart känns spännande, även om jag själv kommer vänta lite med inköp tills det finns fler spel jag faktiskt vill spela.

Det jag ser mest fram emot under dagen är dels det event Sony ska hålla om några futtiga timmar där vi tycks ska få någon spännande, men dels att få hör folks intryck av Playstation 4. Både positiva och negativa. Playstation 4 förutspås leva vidare i 5-10 år framöver och sannolikt ser vi ingen ersättare förrän klockan slår runt 2020. Därför är det kul att få veta mer om vad det är vi i Sverige får om några veckor.

Även om det kan tyckas som att vi redan vet allt, så är det en helt annan grej när över en miljon förhandsbokade amerikanska konsoler startas upp. Det är en beta-testning som slår allt konsoltillverkarna själva kan klara av.

Och buggar kommer att finnas. Till skillnad mot tidigare då det enda en konsol behövde var att starta ett spel är de idag egentligen datorer. De kör drivor av program, de multitaskar och har fler multimediafunktioner än vi rimligen kommer att behöva. Ändå lär det klagas på att det eller det saknas, men det är såklart rena i-landsproblemen och knappast något som egentligen har reell betydelse.

Kommer du köpa en Playstation 4 och när isåfall? Vad är dina tankar om den nya konsolen?

Premiär för Playstation 4

Idag smäller det!

HQ