Svenska
Blog

Lite snabba tankar

Skrivet av Jonas den 22 december 2013 kl 03:33

• Steam-rean - Den gör verkligen livet lite roligare. Vet inte hur många spel jag "upptäckt" genom spontanköp till larvigt låga priser. hittills har det blivit Final Fantasy VII för 40 kronor, ett stort Fallout-paket för 40 kronor och Chivalry: Medieval Warfare för 50 kronor och jag siktar på att hinna med ett gäng fynd till.

• AMD R9 290x - Har uppgraderat datorn med AMD:s nästan larvigt brutala kort R9 290X (hårdvarutest kommer efter nyår), men jag kan säga redan nu att det verkligen är någonting alldeles extra.

• Zeunerts julmust - Den är verkligen godast. Det finns många "finare" julmustar på glasflaska i år, men den spelar verkligen i en egen liga.

• Nya Kinect - Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag gillar nya Kinect. Att se film och bara säga "Xbox Pause" när man vill ta en break slår att sträcka sig fram efter fjärrkontrollen, rikta den mot Blu-ray-spelaren och pausa - och omvänd procedur när man vill se mer. Att bara slå sig ner i soffan och utbrista "Xbox Play" varpå filmen går igång är otroligt smidigt, samma sak med automatisk inloggning för den som sätter på konsolen och igenkänning av vem som håller i handkontrollen. Det känns verkligen som en naturlig utveckling och förlängning av hur en konsol ska styras.

• Nyåkers pepparkakor - Hembakat är nästan alltid godast, med bred marginal. Och så finns det pepparkakor. Nyåkers pepparkakor. De spelar i en helt egen division och med iskall mjölk till får man en försmak av himlen.

• Animal Crossing: New Leaf - Julafton är snart här i min lilla stad Iacon och jag rullar snögubbar, dukar fram kalkoner och fångar snöflingor. Jag kan verkligen inte sluta spela. Detta efter att ha spelat säkert 5-6 timmar per vecka sedan det släpptes. Valuta för pengarna, någon?

Lite snabba tankar

Årets julspel för min del tillsammans med Lego Marvel Super Heroes.

HQ