Svenska
Blog

Tre orsaker till glädje

Skrivet av Jonas den 15 mars 2014 kl 02:07

• Cholula hot sauce - Att säga att jag är beroende av amerikansk hot sauce är en underdrift, jag kräver en daglig dos. Allt från stekta ägg till hashbrownes, varmkorv, pytt i panna, friterad kyckling och... ja, det mesta blir bättre av just hot sauce. Och efter att ha provat de flesta större märken, otaliga mindre och även hemkokta varianter så är det ändå Cholula som är min favorit. Av de flaskor jag alltid släpar med mig hem till Sverige är hälften av detta märke. Men nu är det slut på det, för nu finns det att köpa i Sverige. Jag har sedan i onsdags hunnit konsumera en hel flaska och ska handla mer imorgon. I mitt fall fanns det på Ica Max i Östersund. Se till att testa denna illröda gudanektar. Du kan tacka mig sedan.

• Nytt från Collective Soul - Ett av mina favoritband, Collective Soul, meddelar att de efter fem på tok för långa år äntligen är på väg att släppa nytt material. Skivan See What You Started By Continuing släpps i juni och kommer mest sannolikt att förgylla både en och annan löprunda och arbetspass. Jag tycker vi lyssnar på Hollywood per omedelbums för att fira detta.

• Denim on demand - Jag bär ytterst sällan annat än jeans, kan på min höjd sträcka mig till att variera kulörerna lite. Av runt tio par jeans är åtta Levi's 505. Konservativt, men jag gillar det. Men Kickstarter-kampanjen för Denim on demand fick mig att falla pladask. Vilket underbart koncept. Två brallor är redan skräddarsydda och tingade.

Tre orsaker till glädje

En produkt du faktiskt inte kan vara utan.

HQ