Svenska
Blog

Pepp på nya Ninja Turtles

Skrivet av Jonas den 26 mars 2014 kl 23:45

Sägas ska att den andra Transformers-filmen i Michael Bays regi är bland det absolut sämsta jag sett. Den är allt som är dåligt med dyra Hollywood-produktioner i en svindyrt CGI-inslagen förpackning. Så dålig rent av att det överskuggar det enkla faktum att den första filmen faktiskt var bra, och så dålig att den dragit ned hela serien.

Del tre var sannerligen inget mästerverk heller, men jag skulle ljuga om jag sade att jag vantrivdes där, nedsjunken i min biostol med en stor popcorn i famnen. Men i retrospekt är det som skit vi kommer att minnas trilogin, på grund av den fasansfulla andra delen som även gör att hypen inför den fjärde rullen i sommar känns knagglig. Och dess uselhet fortsätter dessvärre svärta ned sig på allt som är relaterat.

Jag tänker på kommande Teenage Mutant Ninja Turtles, som Michael Bay också är inblandad i att väcka till liv. Den har redan nu överösts med kritik trots massivt hemlighetsmakeri som gör att ingen egentligen vet något riktigt substantiellt. Själv känner jag dock att det räcker nu.

Jag ser i allra högsta grad fram emot nya Ninja Turtles. Jag hoppas på många hoppsparkar, flitigt pizzaknaprande, en elak skurk, österländskt mumbojumbo från Splinter, rejält med ninjor, ostiga oneliners och lite fler hoppsparkar. Och jag tror att jag kommer att få precis detta och att det liksom den första Transformers kommer att vara underhållande.

Sedan kanske Bay & Co följer upp det med en lika vidrig film som den andra Transformers-rullen och förstör allt. Fullt möjligt. Men tills dess är jag helt klart positiv och känner mig bra mycket mer uppspelt än vad jag kanske borde över nedanstående bild från morgondagens kommande trailer.

Pepp på nya Ninja Turtles

Heroes in a half shell!

HQ