Svenska
Blog

Dagens Låt - Del Arton!

Skrivet av Jonte den 11 april 2011 kl 15:00

Hej igen! Första dagen på veckan bjöd på stekande sol, förbannat härigt. Nu borde snön verkligen vara slut, men man ska aldrig vara helt säker. En morgon när man vaknar så skulle det inte förvåna mig om det regnar eller snöar.

Men men, idag blir det en till dagens låt. Känner att jag skulle vilja variera mig lite mer än bara dagens låt, vad skulle ni läsare vilja se mer av i bloggen? Fler recensioner? Fler bilder, eller vill ni ha mer dagens låt helt enkelt? Kommentera gärna, det är till stor hjälp för mig!

Serien tuffar iallafall på som vanligt, bara två delar kvar till del tjugo, där jag ska presentera min favoritlåt of all time. Men jag hade tänkt mig att dryga ut tiden lite innan del tjugo med lite recensioner. Har en skivleverans som borde anlända under veckan så en recension kan ni vänta er! :)

Dagens låt är hursomhelst:

The time To Kill Is Now

Artist: Cannibal Corpse

Skiva: Kill

Som jag skrivit flera gånger i bloggen hittills är Cannibal Corpse mitt favoritband. Deras skivor är de plattorna jag håller högst i in samling, och jag skulel aldrig någonsin sälja en skiva av Cannibal Corpse. Jag avgudar både deras äldre och nyare material, även fast jag föredrar Corpsegrinder alla dagar i veckan. Och Kill är en perfekt skiva helt enkelt. Den är så Cannibal Corpse som det kan bli.

Det är fullt ös medvetslös från början till slut, precis som jag vill ha de när jag sätter igång en skiva med dom. Men det är introlåten som jag ska skriva om idag. Låten som är enligt mig den perfekta introlåten.

The Time To Kill Is Now, som låten så passande är betitlad, sätter standarden för resten av skivan. När man hör låten så vet man vad man har gett sig in på, och vilken sorts siva det är du kommer att få höra. Även fast låten bara är runt två minuter lång så innehåller den allt jag gillar med Cannibal.

Extremsnabba gitarrer, blastande trummor, underbar bas signerad Alex Webster och självklart de övermänskligt snabba growlandet från the Corpsegrinder himself.
Det är en perfekt introlåt till en perfekt skiva het enkelt.

Dagens Låt - Del Arton!

Metal Blade är trevliga som vanligt och raderar sina bästa skivor från Spotify, så ni får nöja er med en Youtubelänk!

Youtube!

HQ