Svenska
Blog
Ny låt från Cannibal Corpse nya skiva!

Ny låt från Cannibal Corpse nya skiva!

Skrivet av Jonte den 16 januari 2012 kl 18:47

Redan förra veckan så cirkulerade det ett liveklipp från Cannibal Corpse senaste liveframträdande där dom spelade en ny låt, men klippen som lades upp raderades fort utav Metal Blade. Jag var en av dom som aldrig hann höra låten...

Men idag så släpptes äntligen bandets nya hemsida tillsammans med bokningserbjudanden, artwork till skivan och låtlista och sist men inte minst självklart den första singeln som fått namnet "Demented Aggression"!

Det är tydligt att bandet med denna skivan, med det simpla namnet "Torture" , den brutala artworken och låttitlar som "As Deep As The Knife Will Go" och "Followed Home Then Killed" valt att gå tillbaka till sina rötter anno 1992 och klassiska skivor som Butchered At Birth och Tomb Of The Mutilated. Det är förmodligen något som fansen kommer gilla, och även medlemmar i bandet har sagt att denna skivan är deras mest brutala, snabba och hårda skiva sedan länge.

Och vad har jag att säga om den första låten som är släppt? Bara en sak...

HERREJÄVLAR

Världens största, bästa och mest legendariska deathmetal-band visar vart skåpet ska stå rejält. Snabb, stenhård och brutal dödsmetall av allra bästa sort är det som bjuds, och om resten av skivan håller såhär hög klass så har bandet överträffat sig själva rejält den här gången.
Lyssna på låten själva och avgör vad ni tycker, men det här var dagens bästa nyhet för mig! :D

Lyssna på låten, och boka erat exemplar av skivan här!

HQ