Svenska
Blog
Final Fantasy VII- ett bra spel

Final Fantasy VII- ett bra spel

Skrivet av jonte91n den 21 april 2013 kl 19:30

Eller ja, ett fantastiskt spel såklart.

Det finns de där spelen som man körde som ung men som idag inte håller överhuvudtaget. De kan framstå som skräp idag om det inte finns nostalgi över det. Men sen finns det de där spelen som lyckas fånga en trots att man aldrig spela det när det begav sig.

För min del är Final Fantasy VII ett sådant spel. Jag körde detta för första gången nu under våren på mitt Playstation Vita. Har aldrig kört ett JRPG i hela mitt liv tidigare. Efter 50 timmar utav spelande så besegrar jag äntligen Sephiroth till tonerna av "One Winged Angel". Ett av de mest utmanande och bästa spelögonblicken jag någonsin haft. Ett av de mest tillfredsställande sluten med på något spel jag kört. När sista svärdshugget ven emot sista bossen så ropade jag av glädje "F*ck YOUUUUUU!!!!".

Så det enda jag vill säga är att Final Fantasy VII lyckas fånga en fortfarande. Jag har inget nostalgiskt skimmer för ögonen när det gäller det här spelet och det underhåller än. Ett av mina favoritspel faktiskt. Det trodde jag aldrig någonsin. Det är förbannat häftigt att det håller så väl.

Nu ger jag mig på Final Fantasy IX istället.

HQ