Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Norrköping är så härligt!

Skrivet av k4duty den 6 september 2015 kl 21:47
This post is tagged as: Norrköping, Student

Jag har inte riktigt skrivit något om att jag den 17 augusti flyttade hemifrån för att bo och plugga i Norrköping på Linköpings Universitet! Grafisk design och kommunikation blev det, något som förhoppningsvis kan leda mig vidare till reklambranschen!

Jag hade aldrig varit i Norrköping förut (bodde i Malmö innan) men oj vilken fin stad det är alltså! Jag ser verkligen fram emot dessa tre åren, människorna, campus, ja allt känns perfekt. Själv bor man väldigt nära den vackra strömmen (motala ström för dem som hatar geografi), min studentlägenhet ligger i kvarter som heter Gripen som jag även är nöjd över då det är perfekt lokaliserat mellan drottninggatan (centrum) och campus! Nä gud vad allt känns bra!

Dock har inte allt varit enkelt, i och med flytten så var jag och min (föredetta) flickvän tvungna att stå ut med ett långdistansförhållande i hela 5 år då hon pluggade till civilingenjör i Lund. Vilket jag inte orkade. Så jag tog det svåra beslutet och gjorde slut på ett förhållande som varade i ett år. Men, det är bara gå vidare med livet...

Finns det några GR-medlemmar som pluggar på Campus Norrköping?

(Bilden: Området runt mitt rum)