Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Ghost Rider i Agents of Shield? Meh..

This post is tagged as: Ghost Rider, Agents of Shield, Marvel Cinematic Universe

Ghost Rider joinar Marvel Cinematic Universe. Men tyvärr så är det inte riktigt på det viset som jag hade hoppats på. Det är nämligen avslöjat att The Spirit of Vengance kommer att dyka upp i den fjärde säsongen av "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.", samtidigt som man inte använder Johnny Blaze. Istället så kommer vi att få se Robbie Reyes - den senaste personen som har burit Ghost Rider-titeln och som dessutom har bytt ut motorcykeln mot en bil.

Personligen så gillar jag inte Reyes version av Ghost Rider. Jag gillade aldrig konceptet med "bil framför motorcykel" och hans serietidning försvann ganska snabbt efter dåliga försäljningssiffror. Sen gillar jag inte att man introducerar Ghost Rider till MCU i syfte med att försöka rädda Agents of Shield (som just nu ligger på väldigt låga tittarsiffror).

Men förhoppningsvis så har Marvel valt Robbies version för att spara de två fan-favoriterna Blaze och Ketch till större projekt längre fram i framtiden. För personligen så vill jag varken se Ghost Rider i Agents of Shield eller i formen av den bilåkande Robbie Reyes. Så jag håller fortfarande tummarna på att få se den "riktiga" Ghost Rider i MCU!

Biljetterna är bokade!

This post is tagged as: Suicide Squad, DC, DC Extended Universe, Film

Om två veckor är det äntligen dags att kolla in David Ayers Suicide Squad. Biljetterna är bokade till den 4:e Augusti med grymt bra platser på IMAX-biografen. Just nu är jag mest spänd på att få se Jared Letos tolkning av Jokern, som ser ut att kunna bli sjukt bra, och Afflecks Batman-cameo är såklart ett extra plus i klanten. Hittills så ser faktiskt det mesta riktigt bra ut. Så det är bara att hoppas på att DCs tredje film inte snubblar vid mållinjen. Ska ni se filmen på bio?

Tre Marvel-hjältar har redan dött i Civil War 2

This post is tagged as: Civil War 2, Marvel, Serietidningar, Comics

VARNING! SPOILERS FRÅN CIVIL WAR 2!

Marvels nya serietidnings-event Civil War 2 är i full gång. När en pojke vid namn Ulysses får kraften att se framtida katastrofer och brott så måste hjältarna komma fram till ett beslut. Är det rätt att utnyttja hans nya kraft för att stoppa hot innan dem har begåtts, eller bör man fortsätta som vanligt? Iron Man är fast besluten på att det är fel medan Captain Marvel vill använda kraften i gott syfte.

Även om serien (just nu) inte är uppe bland mina favorit-event från Marvel så tycker jag att den har bjudit på rätt bra läsning. Det är inte alls i samma skala som originalet från 2006 men konceptet är intressant och jag är nyfiken på att få se vad allt kommer att leda till mot slutet. Sen så snålar man inte med att lämna spår efter det nya kriget. Den nya serien har bara börjat och redan nu så har det kostat tre hjältars liv:


WAR MACHINE
Efter att Ulysses får en framtids-syn av att Thanos kommer att attackera jorden från en gömd plats så bestämmer sig Captain Marvel för att anfalla honom när han är oförberedd. Captain Marvel och hennes Avengers-grupp lyckas då att besegra Thanos, men inte innan han hinner slå ett slag rakt igenom bröstet på War Machine. Det här får också Iron Man att beskylla Captain Marvel för hans väns död.

SHE-HULK
She-Hulk blir svårt skadad i striden mot Thanos och specialister försöker göra det bästa för att rädda henne. Men efter att She-Hulk tyst säger till Captain Marvel att dem måste fortsätta slåss för en bättre framtid, oavsett Iron Mans argument, så slutar hennes hjärta att slå.

BRUCE BANNER (HULK)
I det senaste numret av serien så får Ulysses en framtids-syn av att Bruce Banner kommer att förvandlas till Hulken igen (han har inte varit Hulken på väldigt länge), och detta kommer slutligen att leda till att han dödar många av hjältarna. Det här gör att en stor samling av blandade hjältar snabbt samlas utanför Banners labb för att konfrontera honom. Men när diskussionen börjar eskalera så blir Banner skjuten av ett par pilar och han faller ner på marken. Hawkeye har dödat honom. Allt följs upp av en rättegång där hemligheten bakom Hawkeyes agerande avslöjas.

Tre bokade figurer som snart har release

This post is tagged as: Hot Toys, Figurer, Samling, Marvel, DC

Som många av er redan vet så samlar jag på figurer från Hot Toys. Jag bokar och betalar majoriteten av dessa i förtid så att man får figuren vid release (samtidigt som man inte vill råka spendera pengarna på annat). Det blev då en glad överraskning när Hot Toys nyligen meddelade att alla tre av mina bokade figurer kommer att släppas ungefär samtidigt (inom de närmsta veckorna). Så just nu sitter jag och väntar på att dem här tre sexiga leksakerna ska dyka upp:


ARMORED BATMAN
Säg vad man vill om BvS men Ben Afflecks Batman var klockren. Och jag älskade hans "Anti-Superman-dräkt". Så när Hot Toys visade upp deras Armored Batman blev det en snabb bokning!

ULTRON MK1
Jag är ett stort fan av Marvel-skurken Ultron, men filmens slutdesign var inte riktigt i min smak. Däremot så fastnade jag ordentligt för Ultrons första bygge. En smutsig och skrämmande robotkropp som ser ut att bjuda på grymt snygga detaljer.

DEADPOOL
Ett givet köp efter den underbara filmen. Designen är grym och kvaliteten ser ut att vara på topp! Är du sugen på den här figuren så är ett tips att du bokar den redan idag. Med tanke på filmens populäritet så ser det nämligen ut som att den säljs bort väldigt snabbt.

Ni kan självklart förvänta er bilder när figurerna har landat!

Träskmonstret bjöd på spännande läsning

This post is tagged as: Swamp Thing, DC, Scott Snyder, Serietidningar, Comics

Just nu närmar jag mig de sista sidorna av författaren Scott Snyders serietidning med DCs Swamp Thing, och jag är väldigt nöjd med timmarna som jag spenderat på boken. Den här "Deluxe-utgåvan" innehåller hela den berättelse som Snyder startade i samband med "New 52" (2011), och det har varit ett perfekt ställe att börja på för en nybörjare till karaktären (det här var min första solo-serie med träskmonstret).

Letar du efter en ganska udda och (många gånger) grisig superhjälte-serie med en spännande story så är det bara att hugga in. Läs och se hur den nya Swamp Thing måste bekämpa "The Rot". Den del av livets tre sidor som slåss för en framtid där allt ska bestå av död. 500-sidor av bra läsning, i en läcker utgåva, för 350kr. Varmt rekommenderad!

TRYCK HÄR FÖR ATT KÖPA BOKEN!