Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Sex nya Marvel-serier du borde läsa | 6/6

This post is tagged as: Marvel-serier du borde läsa

Marvel kickade igång en relaunch för sina serietidningar efter eventet Secret Wars (2015). Dessa nya serier är bra startpunkter för både nya och gamla läsare. Men vilka av dem bör du kolla in? Det här är dem sex serier som jag gillar bäst från Marvels aktuella läsutbud:


THE VISION
Tom King | Gabriel Hernandez Walta

En helt fantastisk serietidning. Författaren Tom King bjuder på en välskriven berättelse som fokuserar på hjälten The Vision efter att han har skapat en fru och två barn till sig själv. Atmosfären är både otäck och mysig på samma gång, och känslan är som att läsa en thriller-serie. För att summera så är det en serie som låter oss följa Visions nya familj när dem försöker anpassa sig i en värld som stöter bort dem. Och när olika händelser tillslut leder till oskyldigas död - vems sida står Vision på? En sjukt spännande serie med riktigt snygga bilder. Det här är ett ordentligt "måste" bland Marvels aktuella serier!

* Tryck här för att läsa/köpa serien digitalt!

* Serien släpps i fysiskt bokformat i början av Juli.

Bilder på en ny Marvel-figur i samlingen

This post is tagged as: Hot Toys, Figurer, Marvel, Samling, Scarlet Witch

Jag fick figuren i början av Maj. Men när min blogg tog en 3-veckors paus (i Maj) så missade jag att bjuda på lite bilder. Så då gör vi det nu istället! Det här är då Scarlet Witch (Age of Ultron) från Hot Toys. Jag fick figuren från familj och vänner (inklusive Henke här på GR) när jag fyllde år.

Figuren är riktigt snygg och jag älskar att man har slängt med Ultrons hjärta som ett extra tillbehör. Däremot så är ansiktmålningen inte en av Hot Toys bästa. Den är bra, absolut, men samtidigt så känns den lite kall. Man blir nästan lite obekväm av att kolla figuren i ansiktet, hehe. Men i helhet så är jag riktigt nöjd.

Jag har ytterligare en figur att visa upp från Hot Toys (som landade för ett par veckor sedan). Så fler bilder kommer att dyka upp här i bloggen inom kort!

4st nya serieböcker till samlingen

This post is tagged as: Samling, Serietidningar, Omnibus, Comics, Marvel, DC

Det har varit lite snålt med inlägg här i bloggen om allt som gömmer sig i min personliga samling. Så nu ska det bli bättring på det! Och vi börjar med ett paket som landade för några dagar sen. Det här är fyra läckra samlingsböcker som nu står stadigt i samlingshyllan:


ALL-STAR SUPERMAN - Absolute Edition
"All-Star Superman" är en av Supermans bästa berättelser. Så det kändes som ett måste att äga den i en av DCs "Absolute Editions". Dessa böcker är i extra stora format och kommer med en snygg sleeve som man kan skydda boken i.

AMAZING SPIDER-MAN - Omnibus Vol.1
Marvel släppte nyligen en ny print av deras Spider-Man Omnibus med hjältens första serietidningar. Ett "instant buy" för mig som älskar Spider-Man. Denna bjässe bjuder på över 1000 sidor med klassisk serieläsning.

GUARDIANS OF THE GALAXY - Abnett & Lanning Omnibus
Jag har aldrig läst författaren Dan Abnetts och illustratören Andy Lannings serie med Guardians of the Galaxy. Men den har alltid legat på min "måste köpa lista" då den ofta nämns som en av rymdgruppens bästa serier. Och nu när Marvel släppte hela serien i en fet Omnibus så fick det bli ett köp.

INFINITY - Hardcover
Marvel-eventet från 2013, av Jonathan Hickman, med Avengers och Thanos i fokus. Jag läste serien digitalt när den var aktuell (tillsammans med alla andra Avengers-serier som Hickman skrev) och jag tyckte den var grymt bra. Så jag passade på att köpa boken i "Hardcover" innan den tog slut.

Sex nya Marvel-serier du borde läsa | 5/6

This post is tagged as: Marvel-serier du borde läsa

Marvel kickade igång en relaunch för sina serietidningar efter eventet Secret Wars (2015). Dessa nya serier är bra startpunkter för både nya och gamla läsare. Men vilka av dem bör du kolla in? Det här är dem sex serier som jag gillar bäst från Marvels aktuella läsutbud:


SPIDER-MAN/DEADPOOL
Joe Kelly | Ed McGuinness

Om du är ute efter att läsa en serie som bjuder på skratt, från Marvels aktuella utbud, så är det den här du bör kolla in. Författaren Joe Kelly är välkänd för sina berättelser med Deadpool, och den här gången så mixar han även in Spider-Man (Peter Parker). Se hur Deadpool aktivt söker efter spindelns uppmärksamhet samtidigt som en irriterad Spider-Man försöker ge honom en ärlig chans. En grymt underhållande serie för fans till både Spider-Man och Deadpool!

* Tryck här för att läsa/köpa den nya serien digitalt!

* Serien släpps i fysiskt bokformat i slutet av Augusti

Fem nya skurkar jag vill se i Injustice 2

This post is tagged as: Injustice 2, DC Comics

Injustice 2 ramlar in nästa år. En uppföljare som jag har längtat efter att få spendera mängder av timmar på (big surprise). Men vilka nya karaktärer skulle man vilja se? Redan nu så har man avslöjat att Supergirl, Atrocitus, Gorilla Grodd och Black Manta är med (om inte den sistnämnda är en figur som bara dyker upp i en s.k. "stage transition"). Men det finns många fler att välja bland. Det här fem nya skurkar som jag skulle vilja se i Injustice 2:


REVERSE-FLASH
Eobard Thawne är en av mina favoritskurkar från DCs serievärld. Så han hamnar högt upp på önskelistan. Han skulle kunna bli ett riktigt mäktigt alternativ till spelets urval av karaktärer, så länge man undviker att göra honom till en Flash-klon.

SCARECROW
Scarecrow är favorit från Batmans skurkutbud och det kändes väldigt surt att (bara) se honom i en "stage-transition" i det första spelet. Den här gången så tycker jag att det är dags för Scarecrow att få en välförtjänt plats som en spelbar karaktär.

BRAINIAC
Brainiac är enkelt en av Supermans bästa villains. En riktigt vidrig android som reser genom galaxen och samlar på både levande och döda ting. Det här känns som ett givet val för min del. Det är dags att låta Brainiac inta fight-festen i Injustice.

CAPTAIN COLD
Det första Injustice hade en spelbar karaktär som använde is, men det var i formen av den medelmåttiga Killer Frost. Den här gången så hoppas jag att man dissar henne för att ge plats till Flash-skurken Captain Cold istället. En betydligt roligare skurk som använder kyla som vapen. Och om man ska tro aktuella rykten så ser det ut som att han kommer att dyka upp.

DARKSEID
Ännu en fan-favorit som gömde sig i en "stage-transition". Darkseid är välkänd som en av DCs mäktigaste skurkar, så det känns ju ganska givet att han ska dyka upp i det nya spelet för att få spöa på resten av deltagarna.

Tryck här för fem hjältar jag vill se i Injustice 2