Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Spider-Man är hemma

This post is tagged as: Spider-Man: Homecoming

Den första trailern till Spider-Man: Homecoming har anlänt. Tom Holland rustar upp med sina nya "web pits" och är redo för att tampas mot Michael Keatons version av Vulture, och i helhet så känns allt riktigt bra. Holland fortsätter imponera som Spidey, humorn känns klockren, MCU-Vulture ser ut att bli riktigt ball och jag diggade temat som spelades när filmens introtext flög fram. Det känns tydligt att vi kommer att bli serverade en riktigt härlig Spider-Man-film. Personligen så har jag oroat mig lite för att man skulle flamsa bort det lite för mycket i "high-school-temat", men det verkar inte bli ett problem att oroa sig för.

Men samtidigt så tycker jag inte att trailern är jätteimponerande. Den bygger inte riktigt den hype som man lyckades leverera med debutsnuttarna till (exempelvis) Avengers, Guardians och The Winter Soldier. Och jag får definitivt inte rysningarna som man bjöd på med Age of Ultron och Civil War. Trailern är bra, men är inget som jag kommer att lägga på minnet. Men hur som helst så stoppar det mig inte från att vara ordentlig taggad på att få se när min favorithjälte äntligen ska få stå på egna ben i Marvel Cinematic Universe.

TRYCK HÄR FÖR ATT SPANA IN TRAILERN!

Motivationen försvann

Det var ett tag sen jag publicerade ett inlägg här. Från att blogga hyfsat dagligen till ingenting. Anledningen är för att jag tappade motivationen efter att bloggen blev ett stressmoment. För att summera så kändes skrivandet nästan som ett utmattande extrajobb istället för något som jag gjorde för att det var kul (mitt eget fel, såklart). Så jag tog en paus från bloggen. Jag släppte skrivandet helt och både jag och sambon kände ganska snabbt att jag mådde betydligt bättre.

Men samtidigt så ville jag inte sluta helt. Att skriva om min hobby kring serietidningar och superhjältar har varit en riktigt kul del av min vardag nu i tre år. Så efter lite funderingar och diskussioner med vänner, om vad som troligtvis gick lite snett, så tänkte jag hoppa upp i sadeln igen. Förhoppningsvis så gör jag inte allt till en så onödigt stor grej igen, hehe. Så nu kör vi! Mer skitsnack om serietidningar, samlarfigurer, superhjältar och allt runtomkring!

Brubakers nya serie började sjukt bra

This post is tagged as: Kill Or Be Killed, Image, Ed Brubaker

Förra veckan släpptes det första numret av författaren Ed Brubakers senaste serietidning Kill Or Be Killed. Och den började helt sjukt bra! Serien följer en ung man som efter en bisarr händelse blir tvungen att göra något som förändrar hela hans liv. Han blir tvungen att döda en person (som förtjänar det) varje månad - annars kommer han själv att dö.

Tidningen trollband mig från början till slut. Brubakers skrift är "spot on" och tillsammans med Sean Phillips bilder så blev det en klockren läsupplevelse. Är du sugen på något nytt att läsa så är det här en serie du inte bör missa. Själv så sitter jag just nu och längtar efter nästa nummer.

TRYCK HÄR FÖR ATT LÄSA/KÖPA DET FÖRSTA NUMRET!

En ny TV-serie från Marvel är på ingång

This post is tagged as: Marvel, Marvel's Runaways, Runaways

Utöver den drös av serier som är på ingång hos Netflix så ser det ut som att Marvel har mer på ritbordet. En TV-serie baserad på serietidningen Runaways är nämligen påväg.

I serietidningarnas värld så är handlar Runaways om sex olika tonåringar som blir tvungna att sammarbeta efter att de upptäcker att deras föräldrar egentligen är en hemlig grupp av super-villains. Runaways fångade många fans med sin vassa debutserie från 2003 och förhoppningsvis så lyckas man att bjuda på något minnesvärt på TV-rutan. Serien kommer att visas på "Hulu" men har inget bestämt premiärdatum ännu.

"Marvel's Runaways will tell the story of six diverse teenagers who can barely stand each other but who must unite against a common foe -- their parents."

DC slog Marvel i Juli

This post is tagged as: Försäljning, Serietidningar, Comics, DC, Marvel

Marvel har stått som herre på täppan ett bra tag nu. Deras försäljningssiffror på serietidningsfronten har stått stadigt på topp utan några tecken på förändring. Men i Juli så blev det dags för Marvel att gå åt sidan. För DC Comics lyckades äntligen att ändra på sina skakiga siffror med deras nya relaunch; "Rebirth".

En välförtjänt förstaplats till DC som har levererat många kvalitativa serier med deras nya storsatsning. Och det är bra att Marvel får lite stark konkurrens på marknaden. Nu när Marvel väljer att prioritera nya ansikten istället för sina gamla klassiska hjältar så är det kul att se att DC lyckas bra genom att göra motsatsen.


TOP 10 SOLD COMICS - JULY 2016
1. Justice League #1 (DC)
2. Justice League Rebirth #1 (DC)
3. Batman #2 (DC)
4. Civil War II #3 (Marvel)
5. Batman #3 (DC)
6. Nightwing Rebirth #1 (DC)
7. Civil War II #4 (Marvel)
8. New Superman #1 (DC)
9. Nightwing #1 (DC)
10. Hal Jordan & the Green Lantern Corps Rebirth #1 (DC)


TOP 5 RETAIL (DOLLAR) SHARE - JULY 2016
1. DC (35%)
2. Marvel (34%)
3. Image (8,1%)
4. IDW (4,5%)
5. Dark Horse (2,8%)