Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Dutch
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Ett riktigt bra Spider-Man event

This post is tagged as: Clone Conspiracy, Spider-Man, Marvel, Serietidningar, Comics

Spider-Mans serietidning har guppat i kvalitet under de senaste åren. Författaren Dan Slott har stått bakom rodret alldeles för länge och man känner ofta att spindelns serie skulle behöva ruskas om med nya idéer. Men det stoppar inte Slott från att bjuda på schysst läsning lite då och då. Serien "Superior Spider-Man" (där Doc Ock tog över Peters kropp) var riktigt vass, och eventet "Spider-Verse" var en höjdpunkt som kom därefter. Och nu har vi fått ännu ett projekt att njuta av.

Dead No More: The Clone Conspiracy är titeln på det nya, aktuella, Spider-Man eventet - som nu börjar närma sig sitt slut. Och varje kapitel har varit en av höjdpunkterna för mig de senaste månaderna. Visserligen så är det inget som slår sig upp bland förra årets toppserier men det var länge sedan som Spider-Man bjöd på den här typen av spänning. Spindelns värld vänds upp och ner när en gammal fiende återvänder med kraften att väcka liv i alla som någonsin har dött. Varmt rekommenderad för alla fans till Spidey. En tjockare samlingsbok släpps i slutet av April (för er som vill ha hela serien i fysiskt format) och vill ni läsa serien idag så finns den digitalt hos Comixology.

TRYCK HÄR FÖR ATT BEVAKA BOKEN SOM SLÄPPS I APRIL!
TRYCK HÄR FÖR ATT LÄSA DET FÖRSTA NUMRET DIGITALT!

Gillar inte Ben Reillys nya dräkt

This post is tagged as: Spider-Man, Scarlet Spider, Serietidningar, Marvel, Comics, Ben Reilly

Efter slutet av det aktuella Spider-Man-eventet "The Clone Conspiracy" så är det dags för Spidey-klonen Ben Reilly att återvända med en egen serietidning och en helt ny garderob. Och efter två riktigt vassa dräkter (den här och den här) så förväntade man sig något i samma kaliber till hans återkomst. Men Reillys nya dress faller mig verkligen inte i smaken. Ska jag vara ärlig så tycker jag att designen är helt värdelös. En billig kopia av Spider-Gwen, samtidigt som man lägger till.. en mun? Nej, fan-favoriten Scarlet Spider förtjänade betydligt bättre än såhär.

Hot Toys nya Joker ger mig köpsug!

This post is tagged as: Hot Toys, The Joker, DC, Batman: Arkham Asylum, Figurer, DC Comics

"Welcome to the madhouse, Batman!" Hot Toys har täckt av en ny samlarfigur och den här gången har man valt att visa upp The Joker från topptiteln "Batman: Arkham Asylum". Personligen så tycker jag att Jokerns design i Arkham-serien är en av hans absolut bästa. Så det kommer att vara svårt att hålla sig borta när den här rackaren släpps i slutet av 2017. Det är bara att förbereda plånboken!

TRYCK HÄR FÖR FLER BILDER PÅ FIGUREN!

Vi kan andas ut | Ben Affleck regisserar The Batman

This post is tagged as: The Batman, DCEU, DC, Film, DC Comics, Batman

Det har sedan lång tid tillbaka varit på tal att Ben Affleck skulle stå bakom spakarna till Batmans kommande solo-film. Men efter att Affleck (i princip) sagt att "inget är bestämt ännu" så har många av hans fans stått på tårna för att få något bekräftat. Men nu kan vi andas ut. I en ny intervju med Jimmy Kimmel Live, om hans nya film "Live by Night", så nämner Affleck att han jobbar på för fullt med den kommande Batman-filmen. Hallelujah!

Ben Affleck om The Batman
"I'm going to direct the next Batman, we're working on it. It's one of those things that's really frustrating because Live by Night took me a year and a half to write and get ready, and I worked really hard. It's just that nobody gave a shit, no one was like 'Where's Live by Night!.' But with Batman I keep on getting 'Where's the [frick] is The Batman!'. Wow, I'm working, give me a second!"

Doctor Strange-steelbooken är riktigt läcker

This post is tagged as: Doctor Strange, Steelbooks, Marvel, Film

Den här ser jag fram emot att få inkludera i filmsamlingen! Det är ofta en blandad skara "hits and misses" med Marvels steelbooks. Men det kommande fodralet till Doctor Strange ser ut att bli en riktigt häftig utstickare. Designen är hämtad från filmens version av "The Eye of Agamotto" i kombination med de böcker som fanns i magikernas bibliotek. Det här blir definitivt ett köp!