Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français /
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Gillar inte Ben Reillys nya dräkt

This post is tagged as: Spider-Man, Scarlet Spider, Serietidningar, Marvel, Comics, Ben Reilly

Efter slutet av det aktuella Spider-Man-eventet "The Clone Conspiracy" så är det dags för Spidey-klonen Ben Reilly att återvända med en egen serietidning och en helt ny garderob. Och efter två riktigt vassa dräkter (den här och den här) så förväntade man sig något i samma kaliber till hans återkomst. Men Reillys nya dress faller mig verkligen inte i smaken. Ska jag vara ärlig så tycker jag att designen är helt värdelös. En billig kopia av Spider-Gwen, samtidigt som man lägger till.. en mun? Nej, fan-favoriten Scarlet Spider förtjänade betydligt bättre än såhär.

Hot Toys nya Joker ger mig köpsug!

This post is tagged as: Hot Toys, The Joker, DC, Batman: Arkham Asylum, Figurer, DC Comics

"Welcome to the madhouse, Batman!" Hot Toys har täckt av en ny samlarfigur och den här gången har man valt att visa upp The Joker från topptiteln "Batman: Arkham Asylum". Personligen så tycker jag att Jokerns design i Arkham-serien är en av hans absolut bästa. Så det kommer att vara svårt att hålla sig borta när den här rackaren släpps i slutet av 2017. Det är bara att förbereda plånboken!

TRYCK HÄR FÖR FLER BILDER PÅ FIGUREN!

Vi kan andas ut | Ben Affleck regisserar The Batman

This post is tagged as: The Batman, DCEU, DC, Film, DC Comics, Batman

Det har sedan lång tid tillbaka varit på tal att Ben Affleck skulle stå bakom spakarna till Batmans kommande solo-film. Men efter att Affleck (i princip) sagt att "inget är bestämt ännu" så har många av hans fans stått på tårna för att få något bekräftat. Men nu kan vi andas ut. I en ny intervju med Jimmy Kimmel Live, om hans nya film "Live by Night", så nämner Affleck att han jobbar på för fullt med den kommande Batman-filmen. Hallelujah!

Ben Affleck om The Batman
"I'm going to direct the next Batman, we're working on it. It's one of those things that's really frustrating because Live by Night took me a year and a half to write and get ready, and I worked really hard. It's just that nobody gave a shit, no one was like 'Where's Live by Night!.' But with Batman I keep on getting 'Where's the [frick] is The Batman!'. Wow, I'm working, give me a second!"

Doctor Strange-steelbooken är riktigt läcker

This post is tagged as: Doctor Strange, Steelbooks, Marvel, Film

Den här ser jag fram emot att få inkludera i filmsamlingen! Det är ofta en blandad skara "hits and misses" med Marvels steelbooks. Men det kommande fodralet till Doctor Strange ser ut att bli en riktigt häftig utstickare. Designen är hämtad från filmens version av "The Eye of Agamotto" i kombination med de böcker som fanns i magikernas bibliotek. Det här blir definitivt ett köp!

Hydra-Cap slår till i år?!

This post is tagged as: Hydra, Marvel, Captain America, Captain America har joinat Hydra, Serietidningar, Comics

Det ser så ut! Marvel släppte nyligen en teaser-bild med Captain Americas nya sköld, ihop med titeln Secret Empire (2017). Det ser alltså ut som att ett nytt event är på ingång med fokus på Captain America och hans mörka hemlighet.

För er som har missat det så är Captain America en hemlig agent av Hydra. Steve Rogers blev en del av skurkgruppen efter att Red Skull använt kraften från The Cosmic Cube för att skriva om hjältens historia. Serietidningen med Hydra-Cap lyckades sen bli riktigt bra och är just nu en av mina favoriter från Marvel. Så jag ser fram emot att få se vad författaren Nick Spencer har planerat för Steve Rogers med Secret Empire. Marvel släppte även en trailer för att sammanfatta den aktuella berättelsen som ni kan kolla in på länken nedan.

SPANA IN TRAILERN HÄR!