Svenska
Blog

Destiny 2 - Riskrunner är ett fantastiskt vapen

Jag lovade dyrt och heligt att spela som Titan i Destiny 2. Nu, efter betan, är jag inte lika säker längre. Jag har utforskat Warlock och den omgjorda Voidwalker-klassen och jag gillar den. Skarpt. Funktionen att kunna buffa granaten för extra skada känns bra och Warlock känns mer mage än någonsin, vilket är bra. Vad jag verkligen gillade i betan och med Warlocks var dock det exotiska vapnet Riskrunner. Om det är exklusivt till Warlock-klassen vet jag dock inte.

Med beskrivningen: "Charge your soul, and let the electrons sing." och perken Arc Conductor (When Arc Conductor is active, shots fired have the chance to become chain lightning and return ammo) är det ingenting annat än ett fantastiskt vapen. Det går att fullkomligt smälta ned fiender till ingenting och står det ett gäng småfiender i en grupp är det otroligt tillfredsställande att se dem förintas.

Att ammunitionen är nästintill oändlig så länge man tar arc-skada är också riktigt häftigt. Den nya vapenklassen, submachine gun, har inte känts sådär överdrivet stark överlag i betan och Riskrunner har inte fungerat särskilt väl i PvP för mig hittills, men jag är supersugen på att spela som Warlock nu när spelet kommer...

Vilken klass är din favorit, hittills?

Destiny 2 - Riskrunner är ett fantastiskt vapen

HQ