Svenska
Blog
Dagens program gör en dum i huvudet!

Dagens program gör en dum i huvudet!

Efter att jag läste narulitas blogg om melodifestivalen så slog det mig, behövs inte alla program som sänds år ut och år in förnyas? Hur tråkigt är saker som har samma regler, samma citat samma grejer?... jo skit tråkigt " den som åker ut är.............................................är.............................................. är, jag är trött på att dom ska dra ut på tystnaden när dom ska berätta vem som vinner/åker ut...''den som åker ut är...........................(typ tysta i 5 mintuter) är........................ (typ tysta i 5 minuter) seriöst man blir fan dum i huvudet av allt väntande, Ett annat citat är ju " du sitter säkert" seriöst ? kan dom inte bara rabbla upp alla som går vidare? Så slipper vi alla de här citaten som man har blivit dum i huvudet på sen typ 16 år tillbaka (jag är 16 år) Nu har jag säker glömt några citat men jag går nu vidare i bloggen till Regler.

Reglerna i dem olika programmen har varit mer eller mindre likadana (beror på förstås program)
Vi tar t.ex. Robinsson, Vinner laget så slipper dem ju så kallade örådet (byt namn för fan trött på "örådet" låter idiotisk...) Och sen efter halva serien så slås lagen i hopp, Och då får man så kallad immunitet/mat om man vinner en tävling. Seriöst ta bort immuniteten och ge typ bara mat/dricka för att höja spänningen i örådet. Jag kollade på Robinsson när han Anders Lundin (tror jag han allsångs på skansen snubben heter)

Fångarna på fortet visst det sänds inte längre men jag blev ganska trött på det där fortet och samma grund som serien bar genom hela, Visst olika baner osv men ordningen var alltid samma. Först kör dem några baner sen så sticker en till tornet och svarar på någon fråga sen några baner sen upp i tornet igen sen ner i skattkammaren


Seriöst man blir fan dum i huvudet av vart alla program är på väg

HQ