Svenska
Blog

Tisdagen en period av mitt liv tog slut!

Det var i tisdags, jag skulle 50 mil här ifrån ( Nyköping till Svinesund(Strömstad, precis innan Norge) Min mor och 2 systrar hade köpt en godis påse till mig. Jag blev glad. Vi åkte 2 bilar, jag och pappa i en och rästen 5 i en.

Godis påsen brukar normalt vara slut för mig innan ens vi har lämnat Nyköping. När vi hade åkte halvägs så öppnade jag påsen och tog en. Jag började må dåligt av den och valde att inte ta något mer (VÄLDIGT VÄLDIGT GÅNGER 10 OLIKT MIG ATT ÄTA 1 GODIS PÅ 50 MIL DET ÄR INT JAG) När jag och pappa stannade så tog vi lite dricka, jag tog en klunk coca cola och började även där må dåligt så jag valde att skit i den och ta lokan ist (ÄVEN DÄR INTE LIKT MIG) och måde genast bättre. När vi väl var frame så blev dem andra 5(familjen + storasyrrans kille) väldigt chockande då de såg att jag hade all cola och godis kvar. Dagen efter så valde jag att äta upp godisen och så dåligt har jag aldrig mått. Jag valde då bananen och genast så kände jag mig bra igen. Pappa köpte en cola vanilj (en av mina fd favoriter) men nej den fick mig att få spy känslor. Jag valde ölen ist. Gick även in på en av sveriges största godisbutiker (lägger upp en video som jag filmade där på yt sen) förut så hade jag en härlig känsla där ine men när jag i år gick en promenad bland alla världens (jag lovar han har säkert alla världens olika godis sorter i alla storlekar) godis och flera tusen kvadratkilometer stort hus med bara godis. Jag måde illa och ville snabbt där ifrån. Vi brukar köpa godis på vägen hem,och jag tar alltid mest av alla. Men den här gången tog jag 000000 godisar men köpte ett sockerfritt tugumi och en fanta Lemon. men efter 2-3 klunkar så fick den stå i facket tills vi stannade vid statiol en bit där ifrån och där tog jag en banan och gav dem andra 5 min lemon.

Har godis och läsk alltid smackat så här illa? Jag som var den som sprang snabbare än Usain Bolt ned för trappan så fort någon nämnde godis eller något och skreck "FÅR JAG/BJUD MIG"


men men från och med i tisdags är min godis och läsk tid slut.

det är nu TE och andra grejer som leder min dag

HQ