Svenska
Blog

Tiden går så jävla fort, dags för flytta

När jag gick i 4an så var det första gången för mig. Nu cirka åtta år senare så är det dags igen. Om några dagar så kommer jag inte sova i samma rum längre, utan jag kommer sova helt själv på vinden (våran är mer eller mindre som ett spela och se film ställe med två rum och ett "vardagsrum") Anledningen till att jag byter rum är för att min lillasyster går i sexan och delar fortfarande rum med mamma, det kommer ju inte gå nu när hon ska börja sjuan och kommer hem stup rak med någon eller några kompisar. Att det blir jag som flyttar upp är för att min kära Storasyster inte vågar. Min storebror som har mitt kommande rum bor ju inte hemma, så vi städade ordning gästrummet som han kommer att få sova i när han är här på semester.

En sak som är bra med mitt nya rum är att har en dörr ifrån alla spel konsoler osv. Och att spelsamlingen är nu nära konsolerna.

Känns lite vemodigt att se saker och ting snabbt försvinna från mitt gamla rum. vi har ju redan börjat plockat upp saker. Typ bara sängen kvar.

När allt är klart så kommer jag vissa mitt nya rum vs mitt gamla rum :)

Jag är själv lite rädd att sova själv i ett hus eller våning. Men men Det är för min lillasyster jag gör detta.

HQ