Svenska
Blog

Bil,starta och backe= en konst.

Jag håller på med körkortet så det sjunger om det :) Och det går framåt, jag kan växla utan att titta på spaken i 8/10 fall och jag får aldrig motorstop....

Där ljög jag faktiskt.... Jag får motorstop när det gäller starta eller hitta dragläge i backar... Visst det går framåt med det. Förra gången jag var ute och körde så rullade bilen bakåt i varje sluttning/lutning ( inte backe direkt, utan en liten lätt grop typ) jag läste runt på internet och läste att man kan hitta dragläget medan man håller i fotbromsen (pappas teknik med att vara extremt hyper jävla snabbt utan broms grej fungerade inte på mig)

Idag så prövade jag att bara hitta dragläget med kopplingen sen släppa broms och trycka gas.. Det gick perfekt, fungerade överallt. Men när jag på väg hem vart tvungen att stanna i en backe och fick bilar bakom mig så fungera det inte alls, motorstop två gånger.

Jag hade tur att han bakom mig var en lugn person som också läste att det står övningskör. Vissa läser ju tydligen inte det och tutar, blinkar med hemlyset och höjer näven.

Pappa säger att det är för att jag blir nervös, stressad och "tänker" på att det står en bil bakom.

Jag går efter det min mormor sa "jag kör den här bilen, han kör den där"

HQ