Svenska
Beslutsångest.

Beslutsångest.

Skrivet av kustjagare den 15 november 2008 kl 01:53

Imorgon eller rättare sagt senare idag, bär det av till Östersund i några dagar. Var ett tag sedan jag var hemma. Haft fullt upp med jobb här i Orkanger, så ska bli skönt att komma hem en sväng, ta det piano och äta gott. Thaimat har jag saknat, nått besök på "Lilla Siam" ska det bli.

Andra trevligheter väntar också, som en hel del paket med kläder som jag inhandlat via internet, blir trevligt att få dra på sig något nytt och fräscht. Tyvärr blir man ju några tusenlappar fattigare, men det är det värt i guess? vill man vara fin får man...

Tänkte inhandla lite tvspel också nu när jag har några dagar att umgås med mitt Playstation. Funderar på Mirror's Edge och Dead Space, Sen vet jag att brorsan köpt Little Big Planet.

Frågan är ju då om jag kommer få tid att spela allt? är ju lite sugen på att dra ut en sväng, när man ändå är hemma. Sällskapa med kompisar och vara social. Åker tillbaks till Norge på onsdag, kan bli lite tight med tid.

Nej, får bestämma mig under morgondagen om det blir tvspel's kväll eller festkväll. Det bästa hade ju varit om man kunde kombinera dom båda, men risken är ju att Mirror's Edge blir ännu svårare än vad det redan ska vara när man förfriskat sig.

Well, enough about that.

Ha en fortsatt trevlig afton!

HQ