Svenska
Imponerad av Cod 4: Modern Warfare

Imponerad av Cod 4: Modern Warfare

Skrivet av Linkjr den 6 december 2008 kl 14:52

I know, jag är sen som vanligt med alla toppspel. Men jag kunde inte stå emot. Efter ett tips från brorsan som påstår att Call Of Duty 4: Modern Warfare är denna generations bästa spel var jag tvungen att börja spela det. Nu när jag kommit så pass långt i spelet kan jag med glädje tala om för er att jag är väldigt imponerad av hur pass bra spelet faktiskt är.

Jag har nog aldrig gillat krigsspel, men här är det annorlunda. Så välgjort att man inte längre kan blunda för det här. Det är galet realistiskt. Att dem har med så pass många olika miljöer är helt otroligt. Det är också ett av dem snyggaste FPS spelen på marknaden. Syftar inte bara på det tekniska utan också på det designmässiga och hur pass detaljerat det är. Det absolut enda jag upplevt gällande grafiken är vissa fåtal osynliga väggar mitt i spelet, men inga man egentligen stör sig på eller knappt märker av.

Att spelet har utmärkt spelkontroll och hutlöst bra soundtrack gör det inte sämre. Har ett onlineläge jag måste spela lite grann innan jag kan bestämma mig för ett betyg. Men som det ser ut så här kan ni förvänta er ett högt betyg från min sida.

Dock tänker jag inte recensera spelet i denna blogg, men jag kommer i alla fall definitivt skaffa Call Of Duty: World At War.

Ps. Jag har i och för sig sedan tidigare spelat Call Of Duty 4: Modern Warfare på Nintendo DS, men den versionen....ja den skiljer sig bara liiite grann från PS3 versionen....

HQ