Svenska
Mad World är det bästa spelet ever!

Mad World är det bästa spelet ever!

Skrivet av Linkjr den 19 mars 2009 kl 21:27

Hah, nu fick jag åtminstone lite uppmärksamhet.
Jag tänker såklart inte överdriva för mycket.
Idag fick jag hem mitt exemplar av Mad World som jag beställde för cirka 1 vecka sedan.
Med tanke på att det fått väldigt trevliga betyg i princip överallt har jag därför av naturliga anledningar sett fram emot att få testa detta extremt våldsamma spel.

Mad World påminner inte alls om alla spel jag tidigare spelat. Det här känns så unikt! Det är trots allt Platinum Games vi pratar om. Människorna som ursprunligen skapat spel som Okami. Bara det säger väl rätt mycket.

Jag har bara hunnit klara av första banan och ändå är jag väldigt imponerad. Dels för att det är rätt komiskt att man kan döda människor på så olika sätt. Men framförallt älskar jag designen. Det första svart-vit spelet hittills? Jag tror det. Det är också väldigt snyggt rent tekniskt.

Kontrollen känns väldigt precis och smart införd. Jag får inte alls känslan av att det bara är påklistrat utan det här är något som jag njuter av. Gillar särskilt hur man använder wiimoten när man använder motorsågen i spelet!

Jag ska inte säga att jag älskar Mad World. Det är för tidigt för att avgöra hur pass bra det egentligen är. Men en sak är i alla fall säkert. Det är ett alldeles unikt spel och det förtjänar Platinum Games mycket creed för.
Nu får man hoppas att många också köper detta spel så att vi får fler liknande spel som skiljer sig från mängden.

HQ