Svenska
Ny "drömbil" & ny TV

Ny "drömbil" & ny TV

Skrivet av Linkjr den 10 oktober 2010 kl 20:04

Nu har det gått en tid sedan jag fick reda på att jag fått förlängt på mitt jobb som sjuksköterska och att jag kan vara säker på att ha en fast inkomst i ett bra tag framöver. I och med detta så innebär det alltså att jag kan börja spendera pengar på olika saker och ting som jag inte kunde under studentperioden.

Det första var att köpa en BMW 330D E46 årsmodell 02. Lila färgad med 17" alufälgar på åretrunt däck. Den har en motor med sexcylinder på 2,9L som levererar 183hk/390nm.

Den hade varit oehört törstig om det nu inte vore så att det handlar om en kraftfull dieselmotor som enbart dricker ca. 0,6L/milen vid blandad körning. Bilen är utrustad med det mesta, sportstolar, antisladdsystem, xenonljus, multifunktions sportratt plus det andra vanliga som alla andra 330 har.

Det tar cirka 7,5 sekunder för att komma upp i 100km/h. Tillräckligt snabbt enligt mig som tidigare bara haft svaga bilar.

Någon drömbil kanske det inte är för er andra, och det kanske den är inte för mig heller. Min nog minsann är den en fantastisk bil på alla sätt och vis. Motorljudet påminner inte alls om en dieselmotor.

Dessutom har jag köpt en ny TV från Philips. En 42" Full HD. Köptes på Elgiganten:

http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/tv/42PFL3605H/philips-4
2-lcd-tv?SelectedSubscriptionUUID=&Selected=Specifications#tPro
ductTabcontent

Visst är det en budget TV, men den har åtminstone FULL HD samt inbyggd digitalbox vilket min förra TV saknade. Dessutom klart bättre bild än den gamla Toshiban jag hade.

Nåja, imorgon lämnas min bil in på en verkstad för service. Alla bromsar ska ses över, bromsskivor bytas samt ett oljebyte och diverse filter skall bytas ut.

HQ