Svenska
Blog
Skynda fynda 2

Skynda fynda 2

Skrivet av Love den 20 september 2007 kl 11:29

Det är dags för ett par nya tips om spel från den förra generationen. Jag satsar på att skriva om spel som inte är så vanliga att alla redan känner till dem. Det finns ingen mening att återigen hylla Zelda eller Halo. De får inte heller vara så obskyra att de inte går att hitta i affärerna. Här är del två. Denna gång tar jag upp två spel till Gamecube.

Pac-Man vs.
Pac-man vs. följer med som bonus-spel till ett par Gamecube-titlar. Min version säljs ihop med spelet Pac Man World 2. Du kan också hitta det tillsammans med spelen I-Ninja och R: Racing Evolution om du har tur. Det gäller att ha ögonen öppna när man bläddrar i affären. Pac-Man World 2 kan jag egentligen inte uttala mig om, jag har inte ens orkat starta spelet. Men Pac-Man vs är en oförglömlig pärla.

Spelet kräver att du har en Gameboy Advance och en sladd mellan Gamecube och din Gameboy. Du behöver även vänner, helst tre stycken. En spelare springer runt i en labyrint som Pac-Man, de andra är spöken som jagar honom. Flerspelarglädje när den är som störst och ett MÅSTE när du har spelsugna vänner över. Varmt rekommenderat.

Donkey Kong Jungle Beat
Ett plattformspel med apor som man styr genom att banka på bongotrummor. Låter det som en billig gimmick? Ja, det håller jag med om. Men när man spelar upptäcker man att det inte känns påklistrat ALLS. Bara logiskt och fruktansvärt bra. Det finns ett otroligt omspelsvärde också, eftersom varje bana kan klaras i ett långt flyt, nästan utan att stanna upp. Grym känsla och en underbar bandesign. Ett av spelkubens bästa spel och ett av tidernas absolut bästa plattformsspel. Om du hittar detta tillsammans med en trumma, är det mycket viktigt att du köper det. Det är du värd. Höjdarspel! Garanterad tillfredställelse! Yay!


Så!

Ut och gräv guld. Den nya generationen hårdvara behöver inte all din uppmärksamhet. Inte när det fortfarande finns så mycket gammalt att upptäcka. Billigt och bra. Sådetså.

HQ