Svenska
Blog
Blå elefant och vita kaniner

Blå elefant och vita kaniner

Skrivet av Love den 15 november 2007 kl 12:58

Jag bjöd hem tre vänner igår för att testa hur bra Rayman Raving Rabbids 2 är. Det finns moment i spelet som har filmade verkliga miljöer, fyllda med tecknade effekter och karaktärer. Faktiskt en av de snyggare delarna av spelet för övrigt, det fungerar jättebra.

I spelet befinner vi oss plötsligt inne i en restaurang. Och jag känner igen mig. Jag trodde först jag inbillade mig, men så blev känslan starkare. Efter lite letande i minnesgömmorna hittade jag svaret.

För ett bra tag sedan var jag nere i Paris för att titta närmare på Ghost Recon: Advanced Warfighter 2. Efter att det försenade flyget äntligen landat gick jag och åt på en riktigt bra thai-restaurang tillsammans med några Ubisoft anställda.

Precis den krogen har de filmat och sen slängt in ett gäng kaniner att skjuta avloppsrensare på . Ett riktigt kul sammanträffande som jag fick bekräftat efter att ha mailat Ubisoft. Egentligen är det en kedja restauranger som finns lite runt om i världen. The Blue Elephant heter den och i alla fall Parisfilialen är värd ett besök. Jag kommer fortfarande ihåg glasnudelsalladen och laxen som ångkokats inlindad i bananblad.

Hursomhelst. En recension av Rayman Raving Rabbids 2 kommer inom kort. Jag ska bara undersöka hur det är att spela ensam också.

HQ