Svenska
Blog
Fett försvinn

Fett försvinn

Skrivet av Love den 17 april 2008 kl 12:02

Jag har varit sjukt sugen på ett icke-spel. Ni vet de där svårsorterade som egentligen inte är spel, men som ändå sätts i en spelmaskin. Electroplanton, hjärntränarspel och annat krafs. Det är naturligtvis Wii-fit som fått upp mitt intresse. Och idag hämtade jag ut paketet från posten.

För mycket, för dålig mat kombinerat med en väldigt stillasittande hobby har satt sina spår på stackars mig. Nu ska överskottet bort med hjälp av Nintendo. Jag håller er uppdaterade i min blogg under resans gång.

Under processen ska jag fundera över hur man recenserar ett träningsredskap. Jag antar att jag måste gå efter vissa traditionella förväntningar man har på ett vanligt spel, sätter jag en skiva i en Nintendokonsol förväntar jag mig att bli road, även om det är träning det handlar om. Dessutom måste man kräva att träningen ger något resultat.

Min förhoppning av att kilon ska rasa av mig kanske är lite hög, men jag hoppas förbättra balans och hållning. Den stackars ryggen hade mått fint av det. Och några kilo ska väl gå att balansera bort.

Yep, nu äntligen är det dags att öppna min Super Mario Power Up Energy Drink. Och trycka in några Thirst quenching gum for active people. (Kids love it! Athletes demand it!) Träningsdags.

HQ