Svenska
Blog

Träningsblogg 4

Skrivet av Love den 7 maj 2008 kl 09:51

Jepp, det är dags att summera denna första period med Wii-Fit. Jag nådde som mina kära läsare säkert förstått inte alls mina mål. Men jag hänger inte läpp för det. Ett halv kilo gick jag i alla fall ned. Men det är inte det halva kilot som ger mig mersmak. Nej, det är alla topplistor på övningarna som ger mig hopp om att fortsätta.

För jag känner att jag utvecklas. Min balans blir bättre och även min uthållighet. Det känns. Dessutom så har min halvkassa rygg inte bråkat så mycket på kvällarna som den brukar. Den senaste tiden har jag inte känt av den alls. Jag tror på allvar att det är Yogan som hjälp mig.

Den största invändningen jag har mot Wii-Fit är egentligen mätverktyget för ålder. Spelet hävdar att det kan mäta min kroppsålder, beroende på hur i form jag är. Den senaste veckan har min kropp varit alltifrån 50 år till 22 år gammal. Det känns sjukt godtyckligt och tillför egentligen ingenting. Topplistorna på övningarna och den grafiska framställningen av vikt och BMI räcker gott för mig.

Nu då? Jo, jag tänker fortsätta köra. Jag har redan satt upp ett nytt mål, om två veckor ska jag ha gått ned 1.4 kilo. Det känns mer realistiskt och är vad spelet rekommenderar att man ska tappa på 2 veckor. Jag kommer främst att jogga, boxas och köra yoga. Och eftersom inga resor är planerade denna period kommer jag att köra varje dag.

Bloggandet om Wii-Fit kommer att glesna och bara uppdateras när målet ska vara nått. Under tiden ska jag hitta andra grejer att skriva om.

Träningsblogg 4

Horst fnyser föraktfullt när Husse är på balansbrädan .Trots att det på denna bild är väldigt tydligt vem i hushållet som egentligen borde gå ned i vikt.

HQ