Svenska
Blog

Jag har skapat ett monster

Skrivet av Love den 10 maj 2008 kl 17:05

Det står en stor koloss i mitt sovrum som jag inte kan bli av med. En betongbjässe. Vi börjar från början.

För ett bra tag sen läste jag ett program på Malmö högskola. Egentligen fokuserat på datorer, men varannan termin kunde man välja en udda kort kurs för att bryta slentrianen. Jag och en vän valde en betongkurs.

Alla fick en säck betong var, men eftersom de flesta gjorde kapphängare eller ljusstakar så samlade vi in all betongen som blev över och gjöt en gigantisk möbel. En tv-bänk som skulle vara stor nog att få plats med både Dreamcast, Playstation 2, Gamecube och den nalkande Xboxen. Vår deal om vårdnad varannan vecka kom snart på skam. Jag är helt enkelt fast med skiten.

Det blev ett vidunder som väger ungefär som en mindre personbil. Sex fullvuxna män fick ge sitt yttersta för att överhuvudtaget få upp den i vår lägenhet. Den flytten var så traumatisk (om någon tappat greppet hade de garanterat inte levt idag) att jag aldrig kommer att kunna få ihop frivilliga igen för att bära iväg den.

Många spelkonsoler har stått hela sin levnadstid i möbeln. Men på senare tid har den stått helt orörd i mitt sovrum. Det går inte att få ut den till soptippen och jag vill inte använda besten längre.

Till idag. För nu har jag en slägga. Nu gäller det bara att bli tillräckligt förbannad för att samla nog styrka att bryta ned den jäveln. Det är jag och min slägga mot odjuret. Nu ska mitt sovrum befrias från ondskan.

Jag har skapat ett monster

En väldig massa kilo solid betong med en väldig massa kilo armeringsjärn inuti. Glöm all nostalgi Robban, nu ska skiten slaktas.

HQ