Svenska
Blog

Sausage and Cheddar

Skrivet av Love den 13 maj 2008 kl 13:27

Denna vecka är det smaktest av underliga produkter som jag av en eller annan anledning plockat upp men inte bemödat mig med att stoppa i munnen än.

Jag samlar lite på mat och godis-förpackningar som är snygga eller bara konstiga. Ofta blir de bara stående, men nu tänkte jag öppna några av dem och stoppa i mig innehållet, för att se hur de smakar.

Vad detta har att göra med tv-spel? Ingen aning. Kanske man lite långsökt kan kalla dem tilltugg till spelsessioner, men egentligen är det bara jag som vill dela med mig av bilder på förpackningar jag gillar.

Dagens produkt är den ultimata combon. Sausage and Cheddar från Reinhold & Timko. Ost och korv. Har man inte kommit långt på evolutionsstegen om man kan få båda dessa en samma förpackning så säg? Borta är tiden då människor gick och handlade FÖRST ost och SEN korv. Äntligen slipper vi detta slöseri med tid.

Hickoryrökt korv och plastig cheddarost i en vacuumförpackad härlighet. Naturligtvis från jänkarland.

Betyg: 6/10

En förvånansvärt god korv räddar Cheeseburgar-osten. Fin röksmak. Det trodde jag aldrig. Osten var inget att skriva hem om alls. Plastig som tusan.

Sausage and Cheddar

Kom ihåg vad Nostradamus sa en gång: Den dag då död gris och kalvnäring möts i ohelig allians är det första steget mot slutet på vår civilisation.

HQ