Svenska
Blog

Grönsaksläsk

Skrivet av Love den 14 maj 2008 kl 09:54

Jag fortsätter min fantastiska resa. Saker som jag köpt ska ätas eller drickas upp och betyg ska utdelas. Idag kastar jag mig dödsföraktande över en grön burk.

Det finns läsk med smak av selleri. Det är lite smått fantastiskt. Kanske inte den första smaken jag skulle komma på att försöka trycka ned i en burk och kolsyra, men så har jag inte heller samma entreprenörskap och framförhållning som läsktillverkaren Dr Brown.

Enligt burken har de sysslat med att förvandla grönsaker till läsk sedan 1869. Och står det på en läskburk så är det säkert så. Sellerifrö används för att skapa den härliga grönsakssmaken. Mmmm.

Betyg: 2/10
Det går inte alls lika bra med selleri. Det här var lika dumt som man skulle kunna tro. Det luktar selleri. Det smakar selleri. Jag rapar selleri. Sötsliskig selleri men ändå, selleri. En väldigt underlig känsla.

Grönsaksläsk

Jag får lägga in en second opinion här. Eftersom jag omöjligt kunde avsluta burken själv bjöd jag bort en del. Och testperson 2 gav den ett mycket positivt omdöme. Friskt, sades det. Trams, säger jag.

HQ