Svenska
Blog

Gamereactor och troll?

Skrivet av M_Balzary den 12 juni 2008 kl 00:19

Här på gamereactor, har jag märkt en kollosal ökning av så kallade "forum troll". Det kan ha att göra med att många kända användare har blivit bannade, efter regelbrott självklart. Hur moget är det då att komma tillbaka (eller kanske be kompisar komma hit) och göra spambloggar, spamma massa onödigt skit i nyhetskommentarer och vara otrevliga mot andra användare i bloggkommentarer?

Ärligt talat så finns det inget värre på internet än troll, särskilt troll som dom flesta "nya" medlemmarna på gamereactor.se. Det är trots allt skillnad på troll och troll. Trollen på gamereactor beteer sig som femåringar som precis lärt sig orden "kn*lla" och "f*tta", endast här för att provocera alltså. Så finns det troll som endast är här för att göra sidan lite roligare för en dag, som så klart blir bannade ändå, men tillför ändå någon slags humor på sidan. Tyvärr är det så att det går 10 dåliga troll på ett bra, det borde vara tvärt om. Men inget jag kan påverka, jag skriver bara ner mitt missnöje.


Nu kommer självklart den här bloggen trollas ner något förjävligt, men det är bra, det betyder att ni har tagit åt er :) tack för mig, puss <3


Dagens låt 12 juni 2008
Iggy Pop - The Passenger

HQ