Svenska
Blog

Balzary, mer frekvent användare av GR?

Skrivet av M_Balzary den 3 juli 2008 kl 00:32

Är det dags för mig M_Balzary (egentligen bara Balzary, men min förra användare försvann O_o), att ta ett steg längre in i gamereactor.se-träsket?


Fram tills nyligen har jag nästan bara använt GR till att kolla spelnyheter, läsa brevlådan och blogga lite då och då. Jag bloggar inte ofta, men eftersom jag har varit medlem här rätt så länge så har jag ändå samlat på mig några bloggar. Jag har trots det hållt mig någorlunda anonym, men ändå varit här och sett saker, jag har under min tid här blivit arg på olika användare på grund av vissa saker, jag har skrattat åt vissa användare åp grund av att vissa är underbart roliga. Jag har även varit här under lite större händelserna, många kända användare som blivit bannade t.ex.


Jag har dock nyligen börjat använda mig lite mer av det som GR erbjuder. Jag har börjat läsa fler recensioner, bloggar, medlemsrecensioner, artiklar och så vidare. Jag har börjat använda GR på ett mer seriöst sätt. GR för mig är inte längre en spelnyhetssida med en av Sveriges skönaste redaktionsmedlemar. GR är för mig nu en fulländad spelsida som erbjuder väldigt mycker kul.


Så nu har jag två frågor till er, älskade medlemar på gamereactor.se


1. Är det dags för mig att på riktigt börja nyttja alla GR's funktioner till fullo (Forum, blogga mer, fler recensioner osv.)

2. Jag ska slänga upp nya recensioner regelbundet, och nästa spel på tur har jag inte riktigt bestämt än. Spelet jag har att välja mellan är Gears of War och GTA IV. Vilket spel borde jag recensera härnäst?


PS. Besök min blogg http://balzary.blogg.se/games (spelblogg)
http://balzary.blogg.se (vanlig blogg)


Dagens låt 2 juli 2008
The Police - King of Pain

HQ