Svenska
Blog

Världens bästa speltrailers #1-3

Skrivet av M_Balzary den 8 december 2012 kl 22:59

Så, jag hakar på den här listmanin som finns här på GR. Jag tänker, som ni ser på bloggtiteln, skriva ner mina tre favoiritspeltrailers! Ni kanske kommer märka ett visst samband mellan dessa tre också!

#3. Gears of War 3 - Dust to Dust
http://www.youtube.com/watch?v=MypXSoEEVYs

Är det någonting som EPIC kan så är det verkligen att göra speltrailers. Även om den här videon egentligen inte ger en rättvis bild av spelet i sig så går det inte att komma ifrån att efter att ha spelat Gears 1-3 så tilltalar den här trailern dig som spelare på många plan. Den går igenom hela trilogin i form av rustningar, bossar, fiender och även "övergången" mellan spelen. Tillsammans med Mazzy Stars Into Dust slår den sig in på tredje plats.


#2. Gears of War - Mad World
http://www.youtube.com/watch?v=ccWrbGEFgI8

Som jag sa i det tidigare stycket så kan verkligen EPIC göra speltrailers. Gary Jules - Mad World spelas i den här trailern där man får följa en väldigt känslosam Marcus som blir jagad genom en förfallen stad. Man skymtar Locust och Wretches, men även en lite större fiende i slutet! Även denna trailer är ganska missvisande mot spelet i sig med den väldigt känsloladdade stämningen, men det är just det som gör den så bra. Det är svårt att inte bli tagen av denna trailer.


#1. Gears of War 3 - Ashes to Ashes
http://www.youtube.com/watch?v=n7Te5fcnrUA

Även förstaplatsen kniper EPIC med spelvärldens absolut bästa trailer. Efter att ha spelat de två tidigare Gears of War så vet man hur förstörd Dom är. Man vet att mänskligheten ligger på ruinens brant. Man vet att det i stort sett är onödigt att hoppas. Det vet även Dominic Santiago. Det här är den mest känsloladdade trailern på min lista och Sun Kil Moon - Heron Blue är det perfekta valet för denna trailer. Trailern visar desperation, vänskap och uppgivenhet på ett sätt som jag måste applådera för.


Listan kan ses som enformig, tråkig och fylld med 4 nyanser av grått/brunt. Det skiter jag i, det här är min lista, och att EPIC har top 3 är ingen slump. EPIC Kan verkligen göra speltrailers.

HQ