Svenska
Blog

Klockan är 23:57...

..och jag börjar bli lite halvseg nu. Ska nog lägga ner datorn och läsa Da Vinci Koden, börjar komma till de mer spännande delarna nu. Hade planerat att kolla på "Saving Private Ryan" ikväll, men det blev inte av. Blev en kväll med min syster och massor av Stockholm Live-klipp på youtube istället.

I övrigt har min dag varit väldigt seg, har gått runt och tänkt på Hilda hela dagen, saknar henne verkligen <3!
Hade nationellt prov i Engelska B imorrse, satt ungefär en timme, under hela provet satt jag och tänkte på Hilda <3 sen efter det slutade jag för dagen och åkte med Carro och Ida till stan, dom ville dra med mig till nån japansk affär på Linnégatan tror jag det var, men jag orkade inte. Jag följde med dom till hötorget och där gick vi skilda vägar. Tog tunnelbanan till T-Centralen. Kom till T-Centralen vid halv elva ungefär. Mitt tåg skulle gå kl 14:40, jag var orolig att det skulle bli försenat, eftersom det var total kaos under hela dagen på spåren. Först var det totalstop mellan Stockholm C - Flemingsberg p.g.a. polisingripande. Efter det var det en olycka nånstans mellan Stockholm C och Kungsängen, totalstopp även där. Alla tåg som gick innan kl 14:00 var försenade 10-30 minuter. Jag hade tur eftersom mitt tåg gick kl 14:40, då var allt fixat och tågtrafiken gick som vanligt.

Nu sitter jag och lyssnar på Apocalyptica. Deras Metallica-covers är så sjukt bra. Jag gillar inte Metallica med undantag från några få låtar. Apocalyptica får dock låtarna att bli helt underbara. Cellos passar så bra in i hårdrocksmusik, väldigt mäktigt instrument. För er som inte tror mig: Lyssna på Apocalyptica så får ni höra ;)

Har även trasslat mig in i HIM-snåret igen. Jag "köpte" (Läs: Laddade ner) hela HIM's diskografi, alla låtar dom har gjort alltså. En låt som HIM har spelat in är (Don't Fear) The Reaper, det är en cover av Blue Öyster Cult's hit med samma namn. Don't Fear The Reaper med HIM har jag alltid tyckt om, sen jag hörde den första gången. När jag kollade igenom mappen som hette HIM-acoustic så fick jag en mindre hjärtinfarkt. Där låg den, som sänt av gud: The Reaper (Acoustic) - H.I.M!!! Jag älskar akustiska låtar, särskilt om det är hårdrockslåtar i akustiska versioner. Just denna låten fick min puls att gå i 200 km/h. Det var den ultimata låten! den är helt perfekt, finns inte något dåligt med den! tempot har dragits ner lite från den oakustiska versionen, men det är bara bra, det blir mycket mer som en ballad-liknande låt då.

Nu ska jag dra mig tillbaka och läsa några kapitel i Da Vinci Koden. Hej Då!

Kanin <3 Morot

"Under the bridge downtown"

HQ