Svenska
Blog

Hur har jag klarat mig utan Live Gold?

Skrivet av M_Balzary den 4 december 2007 kl 22:07

Tjoho igen, jag är på blogghumör idag! Det får ni helt enkelt acceptera, vare sig ni vill eller inte :)


Ämnet som står på tur denna gång är inget mindre än den underbara lilla detaljen kallad xbox live guld. Jag har fått en månads guld av microsoft som kompensation för att min xbox gick sönder. Det är den första gången jag har haft guld. Jag har så klart utnyttjat när det har varit gratis någon helg och så, men nu är det första gången jag har det på riktigt.

Jag kan bara fråga mig själv en fråga när jag sitter och tänker på det. Det frågan är titeln till detta inlägg "Hur har jag klarat mig utan Live Gold?" Det är alldeles underbart att lira mot andra personer över live, och då har jag inga riktiga "livespel" Dom spelen jag har och lirar över live är Carcasonne, Perfect Dark Zero och Splinter Cell. Det blir mest av det sistnämnda skulle jag tro. Om man har tråkigt någon seg kväll så kan det vara sjukt kul att bjuda in lite folk från min friendslist och spela Splinter Cell.

Nu till jul så har jag sagt till mamma att jag vill ha Halo 3 och Xbox Live Gold 12 månader. Det finns i en smidig bundle på webhallen http://www.webhallen.com/prod.php?id=80892 Om ni inte vet vad ni önskar er, och inte har Halo 3, så är detta ett bra tips ;) Sen ska jag även köpa Gears Of War efter jul. Då får ni möta mig i Halo 3 eller Gears :)

Tack för mig, puss hej <3

HQ