Svenska
Blog
Tröttnat på spel? + PS3 endast för film?

Tröttnat på spel? + PS3 endast för film?

Skrivet av M_Balzary den 27 januari 2008 kl 20:11

..och är lite halvt uttråkad. Jag har blivit bortskämd. Jag kunde sitta i flera månader med ett och samma spel förr i tiden, utan att ens tröttna lite. Nu har jag dock redan tröttnat lite halvt på mina spel jag köpte på mellandagsrean! Halo 3, The Orange Box, Viva Piñata, Crackdown samt PGR 4. Där har ni spelen jag köpt den senaste månaden. Det är dock bara de "riktiga spelen". Jag har såklart shoppat lite på xbox live marketplace också. Där har jag köpt Spyglass Boardgames, Sonic the Hedgehog 2 samt ett "original xbox" vilket är Psychonauts. Allt som allt har jag då köpt 8 st spel. Det har såklart lett till att jag inte har hunnit sätta mig in i nåt av spelen på riktigt.

Halo 3 har jag helt klat spelat mest av alla dom spelen, på andra plats skulle jag nog sätta Orange Box och på tredje Crackdown. Av dessa tre spelen är det bara Halo 3 jag har klarat. Det på Normal och Heroic. I Orange Box har jag bara klarat Half life 2 och Portal. Har spelat några timmar Team Fortress 2 och har välklarat halva HL: Ep1 också. Jag har dock kommit fram till att det kommer ta ett tag för mig att klara HL: Ep1 och HL: Ep2 för mig. Detta p.g.a. att Halo 3 fortfarande är det spelet jag spelar mest. Av 10 timmar är säkert 8-8½ timmar Halo 3. Jag har alltså 7 spel kvar att klara. 6 stycken egentligen eftersom Viva Piñata inte riktigt går att "klara" på samma sätt.

Skulle anledninget till varför jag har tröttnat lite halvt vara så enkelt som att jag inte har kunnat sätta mig in i spelen på allvar? Hur ska jag göra? Ska jag bestämma mig för nån helg när jag SKA sätta mig och spela igenom HL: Ep1 och Ep2? Ska jag ta helgen efter det till Crackdown? Jag vet inte hur jag ska göra >_< Jag kommer dock börja spela mer om några veckor när jag har köpt HD-TV och Surroundljud. Jag ska förmodligen också köpa ett Wii, och så får jag ytterligare lite att spela.


Jag trodde aldrig att jag skulle klaga på att jag hade för många spel. Det går tydligen!


P.S. Är det värt att slänga ut 4000 på en PS3 endast för Blu ray-filmer?

Dagens låt 27 januari 2008
Nightwish - Meadows of Heaven

HQ