Svenska
Blog

Spelbutiken - Battlefield 1 problem

Skrivet av mongwai den 23 oktober 2016 kl 18:21

Hej

Jag köpte idag Battlefield 1 ifrån spelbutiken och jag betalade med kort och det stod att det skulle ta någon timme för mig att få denna kod skickad till min mail.
Kom den? Nepp.
Efter flera timmar så har jag kollat min mail, skräpkorg och papperskorg men inget ifrån spelbutiken med min kod.
Jag sitter med gmail så jag tänkte att det var själva mailen som blockerade dem, men kan inte hitta något ifrån dem och alla andra meddelanden ifrån spelbutiken verkar hamna i min inkorg. Då ska det inte vara några problem känner jag.
Sen så kollade jag min profil under nedladdningar och inget fanns där heller. Under mina beställningar så finns det inget heller och jag börjar bli fundersam om mitt köp verkligen gick igenom?
Så jag ser att spelet fortfarande ligger i kundvagnen och tänker direkt, vänta nu, ska inte denna vara tom? Alla andra sidor har ju så efter varje lyckat köp. Om jag nu genomför köpet så borde den vara tom och jag borde få ett tack meddelande för mitt köp via eposten?

Jag väntar ett bra tag till och jag har fortfarande ingen kod eller meddelande.
Jag bestämmer mig att beställa igen och jag får samma problem igen. Ingen jävla kod och på deras hemsida så står det att det ska finnas under nedladdningar om några minuter.

Nu har jag tröttnat på skiten och bestämde mig för att kolla mitt kort så att det inte fanns för lite pengar och när jag loggade in så såg jag att de skulle dra pengar för två stycken battlefield 1 spel. Vad fan ??
Jag kollar om ångerrätten och då står det att det inte går att ändra sig om man köper en kod online blah blah men fan visst ska det göra det !! Då jag inte har fått min förbannade kod eller något bekräftelse brev my ass på mailen?
Kan inte ens se mina köp via min profil och då kan jag ju omöjligt ångra något....

Har skickat in meddelande till dem via mail, för att deras chat är stängd och det går inte att ringa supporten på en söndag.
Nu hoppas jag att de kan avbryta min order då jag gav dem orderrummet och angav att jag var villig att köpa den ena koden men fan inte två.
Har jag rätt att bestrida dem om de vägrar att avbryta mitt köp? För om de skickar min kod imorgon då är det ju någon jävel som skiter i mitt meddelande. Ska även ringa min bank och säga till dem att stoppa transaktionen för jag tänker inte betala något som jag inte får bekräftelse på för det känns bara som att de lurar dig på pengar.
Har någon haft liknande problem?

HQ