Svenska
Blog

Hatar katter

Skrivet av mr_perdy den 9 april 2012 kl 12:28

Hatar katter

Under min relativt korta tid på jorden har jag lärt mig, sakta men säkert, om saker jag älskar såväl som hatar. Jag älskar spel, jag älskar film. Jag hatar diktatorer och koriander. Och katter förstås, det är ju vad hela bloggen handlar om.

Varför kanske du tänker? De är ju söta, de är ju gosiga och alltsomoftast har slät och mjuk päls. Jo, anledningen till varför jag hatar katter är deras känslokallhet, deras sadism, deras drift att klösa sönder allt, deras mat begär och deras allmänna dumhet till att lära sig saker. De torterar sin mat innan de äter den, de är ständigt hungriga och får de inte mat eller kel så kommer de jama ihjäl en. Sedan var det det där med klösning. De klöser på allt, klöspinne till trots. Har också kastat ner otyget från matbordet och köksbänken hundratals gånger men de fortsätter klättra upp, gång på gång, likt efterblivna barn.

Och det kommer ändå från en person som haft (på tok för många känns det som nu på efterhand) katter i sitt liv. Anledningen till denna blogg är att jag i nuläget känner mig ensam i mitt hatande, medan resten av världen har blivit förförda av dessa varelser påstådda charm och mysighet. Jag ser bara självbelåtenhet och en drift att ta över världen. Och när den dagen kommer, låt det då förbli sagt ifrån mig att jag alltid hatat katter.

HQ