Svenska
Blog

Jag Är Erotisk

Skrivet av mr_perdy den 23 april 2012 kl 23:53

Jag Är Erotisk

Jobbet som bartender är, likt en tvättrasa eller en toalett, ett otroligt otacksamt yrke. Man brottas ständigt med otåliga människor, får sig dängor i form av kommentarer och ibland en och en annan näve slungad mot en. Jobbar jag på en pirat bar? Mycket möjligt av kunderna att döma. Sist så blev man nämligen kallad för "Den sista idioten" av ingen uppenbar anledning. Vad det betyder har jag inte den blekaste aning om, men det lät ballt, även om det säkerligen inte var meningen.

Fast i all kaos finns det små glädjemoment som dyker upp med jämna mellanrum. Oftast är det i form av en mer eller mindre ocensurerad flirt, ibland från berusade kvinnor, ibland från berusade män. Jag har blivit kallad snygg, fin, söt, den bäste, den främste... jag tror ni förstår. Men i fredags ljöd det såhär:

"Hej du!" ropade en skallig, tatuerad karl med nacke som en trästock. "Vi har diskuterat här och kommit fram till att du bara står där och ser allmänt erotisk ut. Du utstrålar ofantlig erotik." sade han till mig.

Jag blev förskräckt och lite lagom besvärad. Pirater skrämmer mig.

HQ