Svenska
Blog

Första intryck av internet

Skrivet av mr_perdy den 15 maj 2012 kl 21:08

Jag minns första gången vi hade internet på vår dator. Faktum är att jag även minns vad jag först sökte på, och mina första intryck. Mindblowing kan vara ett ord som sammanfattar det bra. Huvudexploderande upplevelse helt enkelt.

För när vi varnat hela familjen för att de inte skulle kunna gå att ringa den närmsta timmen (minns jag inte helt fel så lät telefonen så in i helvete när man väl kopplat upp sig), så började vi ansluta till detta mystiska nätverk.

Först lät det något fruktansvärt inne i burken. Ungefär som om någon flyttade möbler samtidigt som de borstade tänderna. När det sedan blivit tyst och man var "inne" kom nästa problem. Vad ska man söka på? tanken på att kunna söka information om vad som helst var slående som liten knatte. Frågan var bara vad man skulle dyka in först.
Varulvar var mitt förslag, och blev därmed det första vi sökte på.

Vi fick upp en rå, helgalen sida med målade bilder på varulvar som slet ansiktet av lastbilschaufförer och åt kvinnor på hustak. Det var såklart coolt, samtidigt som det var djupt omskakande. Man kunde verkligen söka på vad skit som helst, och då skulle man även få vad skit som helst.

Sedan blev det givetvis porr, innan datorn började brinna och senare explodera i en kaskad av eld.
Antivirus skydden var inte då som de är idag.

Första intryck av internet

Kommer du ihåg första gången du surfade på den stora breda?

HQ