Svenska
Blog

Påväg till Dubai

Skrivet av mr_perdy den 31 maj 2012 kl 19:31

Har inte uppdaterat bloggen på ett slag och det är synd. Tycker jag åtminstonde. Har haft fullt upp helt enkelt, och ingen tid med dator.

Nåväl, jag är en oromantisk typ (ironiskt nog började jag min tjejtjusarkarriär som super romantisk gullegulle pojkvän, men nu blivit avtrubbad och har mycket mer stabilare relationer tack vare det. Lustig ekvasion), så jag kände att efter några år i min relation till min flickvän kunde bjuda på något extra, slå på stort liksom.

Sagt och gjort, i övermorgon styr vi kosingen mot Dubai. Detta blir våran första utlandssemester tillsammans, och jag hoppas på tonvis av intryck och härliga historier att återberätta. Och bilder så klart. Säkert sextusen sådana, min flickvän tokig i foton som hon är. Vi har lyckats boka in oss i Burji Al Arab, kontakter som man har, vårt hotell heter förövrigt Mina A Salam. Fast, det bästa av allt, något jag ser sjukt fram emot, lamb shawarma, kostar tio spänn och kan köpas vid varje vägkrog: kebab done right. Orgasmiskt goda.

Den som lever får se, som det brukar heta. Nu tar jag i alla fall lite sommarlov. Kommer nog inte tillbringa någon tid på nätet de närmsta dagarna, så jag passar på att säga ha det gutt så länge, GR och hela Sverige, jag kommer sakna er. Kanske inte jättemycket, men ändå lite.

Påväg till Dubai

Tja då!

HQ