Svenska
Blog

Shemale in Thailand

Skrivet av mr_perdy den 20 mars 2013 kl 21:10

Vet inte om du vet, men jag var nyligen i Thailand. I Krabi närmare bestämt, i Ao Nang för att vara precis. Så, nu är du upplyst.

Som flera andra har jag också haft min beskärda del av kulturchock där nere, men på ett sätt som färre (men förmodligen många) har upplevt. Detta är historien om hur jag lärde känna shemalen "Gräsliga Stacy".
På riktigt.
Jag blev antastad alltså.

Fyllebult som jag är spenderade jag mina taxipengar på krogen den natten och bestämde mig för att använda benen Gud gav mig för att traska igenom den Thailändska natten. Tjugo lugna minuter senare dyker det upp en moped med en inte alltför vacker shemale på. Som sagt, vi kallar henne Gräsliga Stacy. Jag tackade prompt nej till hens (politisk korrekt benämning?) förslag att skjutsa mig. Jag kunde gå kände jag. Min nästan sjukliga törst till trots.

När jag var ca. hundra meter från hotellet stannade Gräsliga Stacy invid mig igen och pekade hjärtligt på sin moped. What the hell tänkte jag och svingade mig på.
Givetvis var detta en dum idé. Men jag var full. Så skjut mig.

Det gick cirka två sekunder efter att hon börjat köra innan hon tar ett stadigt grepp om mitt skrev. Jag slår bort handen likt man sveper bort en fluga. Ingen fara tänkte jag, det var väl ett missförstånd.

Men Gräsliga Stacy ger sig inte lätt utan tar då tag igen och nyper tag rejält i min mandom medan vi kör. Jag tar då till drastiska metoder och kör bestämt ner min flippflopps klädda fot i marken och mopeden girar rakt in i ett buskage. Gräsliga Stacy hoppar av samtidigt som mig och går stadigt framåt mot mig, men jag golvar henne med en knuff. Helt ärligt, jag puttade ner kärringen på marken.

"Fuck off" skrek jag bestämt till hen och gick med hårda steg mot hotellet innan jag flikade in: "Thanks for the ride". Artig in i det sista.

Gräsliga Stacy tog det inte bra, utan hoppade upp på mopeden, fiskade efter något i sin framkorg och börjar svinga med det. Från där jag stod såg det ut som en flaska bundet längst ut på ett rep, och givetvis blir jag rätt snabbt illa till mods. Hen börjar köra mot mig då, stadigt svingande medan jag hoppar ur vägen, rakt ut i djungeln. Gräsliga Stacy kör stadigt vidare och försvinner ut i natten.
Andfådd och måttligt skärrad står jag kvar.

Resten av min vistelse var helt okej dock.

Shemale in Thailand

Thailand. Man bara måste älska det jävla landet.

HQ