Svenska
Blog

Too Human = N3

Skrivet av niftyNine den 3 september 2008 kl 07:50

Jag har till skillnad från många andra världen över faktiskt fastnat för Too Human. Till en början var jag ganska förbannad på hur sugig kontrollen var men till slut började den faktiskt sitta, och bra dessutom. Att jag tycker storyn är sjukt läcker gör ju inte heller saken sämre. Detta är gött slaktarmos!

Nu har det inte blivit speciellt mycket hardcorespelande eftersom jobbet tar för mycket tid, men min första reflektion är att Too Human påminner ganska mycket om ett annat spel som fick väldigt varierande recensioner när det släpptes men som jag också gillade, nämligen N3. Samma sak där, många recensenter tyckte att spelet var för enformigt och fyrkantigt.

Men är det inte lite så, om jag vill ha ett slaktarspel i stil med Too Human och N3 så blir det per automatik enformigt? Hela tanken är ju att jag ska smiska stjärt på horder av fiender och jag kan ju omöjligen göra det på lika många olika sätt. M.a.o. köper man vaniljglass så ska det smaka vanilj och man vet vad man får! (Ganska krystad metafor, men Ni fattar)

HQ