Svenska
Blog
Dualsense var vidrigt ful!

Dualsense var vidrigt ful!

Skrivet av over den 8 april 2020 kl 12:23

När jag råkade snubbla över den nya kontrollen igår på nätet så slog jag nästan huvudet i skrivbordet. Jag börjar blir mer o mer orolig över Sonys konsol och designval inte minst när man presenterar detta åbäke till kontroll. Jag måste säga att formen och det tvådelade färgschemat är helt ok även om jag föredrar hel färgat, men jag förstår varför sony gjort de dom gjort, för att inte deras kontroll skall förknippas med xbox-kontrollen som nu ligger lite väl nära när det kommer till design.

Det som stör mig är färgvalet och den överdrivna kontrasten som skär i ögonen, en google sökning senare hittar man 100 tals bättre färgkombinationer som jag mycket hellre skulle vilja ha.

Skärpning SONY, gör om gör rätt

HQ
HQ
Inga mer skräckfilmer.

Inga mer skräckfilmer.

Skrivet av over den 13 augusti 2016 kl 16:53

Även om jag inte har en lägenhet klar än så är en flytt ändå väldigt nära och med flytten kommer massor med förändringar, och en av dessa är att det med all säkerhet inte blir några mer skräckfilmer.

Jag är nämligen en mega fegis när det kommer till mörker och detta gör att kolla på skräckfilm inte är det jag gillar mest här i livet.
Det går att kolla på dem om man kollar tillsammans med någon eller om någon annan är hemma i huset där jag bor idag, men om jag skulle vara ensam hemma så finns det inte en chans i ******* att jag kollar på skräckfilm.

Så en flytt skulle då innebära att jag bor ensam vilket betyder det att det då är slut med film, iaf tills jag inte längre bor ensam vilket troligtvis ligger långt fram i tiden.

Det är lite halvsynd då det ändå finns riktigt bra skräck filmer, som tex babadook men mitt hjärta eller paranoida huvud skulle inte klara av det.

Vinden som viner i huset blir helt plötsligt spöken, klädhängaren i hallen blir till ett monster som iaktar sitt blivande offer och det är alltid nått onskefullt som lurar utanför täcket när man är lite för varm och låter täcket fötterna sticka ut.

Näh det blir nog ett adjö, skräckfilmen och jag kanske nån gång möts igen men när vet jag ej.

Jag har blivit kär i ett objekt.

Jag har blivit kär i ett objekt.

Skrivet av over den 6 augusti 2016 kl 14:44

Som några av er kanske läst i tidigare bloggar så vankas det flytt för over till en lägenhet, om han nu hittar nån att köpa dvs .

Även om jag har en del möbler att sätta in så saknas det en soffa, en skön soffa, en sådan som man kan falla ner i efter en hård dag av studier eller andra bravader, så igår bar det av till möbelbutikerna i staden, mio, em, ikea, jysk osv osv.
Då jag är inte den minsta av människor, ca 190 cm och väger ca 90 kg så att hitta en soffa som är skön o sitta i är inte det lättaste.

Jag började mitt letande på ikea då priserna där är mest passande för min situation som student, men varenda soffa jag satte mig i så slog jag i botten och dem kändes nästan som att sitta i ett bilgummi däck, mjukt på sidorna och stenhårt i mitten.
Efter ha testat ikea sofforna bar det av till några andra lite mer lågprisbutiker och där uppstod ett annat problem, dynorna i dessa sofor var i stället för för mjuka som ikeas alldeles för hårda, här sjönk jag inte ner i botten men dynorna var hårda och obekväma och man tvingades sitta spikrak i ryggen, så där kunde man glömma att koppla av.

Sedan bar det av till överklass butikerna där pappa betalar och det serverades kaviar och champagne och där en stråkkvartett spelar klassisk musik.
Så farligt var det inte men med tanke på de priser som de hade på sina soffor så skulle man kunna tro att så skulle vara fallet.

Sist bar det av till MIO, en butik som medans den inte är den billigaste i staden fortfarande har vissa soffor till resonabla priser.
Här var det dock en blandning mellan ikea möblerna och lågprisarna, jag slog inte i botten när jag satte mig men det var inte nära på.
Efter gått runt en stund och bara hittat en som verkade okej slog jag mig för skoj skull ner i en soffa som var stoppad med dun.

Det var här mitt misstag begicks, glöm sex, massage eller andra saker som genererar en skön känsla för jag skulle nästan kunna byta ut dem båda mot den soffan.
Jag antar att det är så här det är att sitta på ett sådant där fluffigt sommar moln i tecknade serier, baken omfamnas av de mjukaste mjuka och ryggstödet hade en perfekt lutning vilket gjorde att man nästan somnade in direkt man satt sig.
Tyvärr var det nånting som krossade min dröm om att äga denna magiska möbel och det var priset, jag hade inte sett det när jag satte mig och även om jag trott att priset var högt så kunde jag inte ana att det var så högt.
Ca 15.000 kr önskade dem av kunden som hade byxor gjorda av pengar, vilket inte var jag.
Detta pris för en tre sits soffa är helt vansinniga pengar för en student.

Jag sitter för tillfället och försöker räkna ihop om jag säljer allt jag äger om jag då skulle kunna ha råd o köpa den men tyvärr ser det mörkt ut.
Den kommer hemsöka mig i mina drömmar som den mest perfekta soffa jag någonsin suttit i och kanske också ge mig motivation till att nån dag tjäna så mycket pengar att jag kan köpa den.