Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Coca-Cola Life släppt i Sverige

Skrivet av Petter den 1 september 2014 kl 20:42

Idag släpptes den, äntligen. I sverige! Coca-Cola sötad med Stevia. Jag drack den i Boston ifjol och gillade. Har försökt hitta en flaska i de Östersundska matbutikerna under eftermiddagen utan framgång. Har du köpt den och vad tyckte du om smaken?

Genomgående suveränt

Skrivet av Petter den 1 september 2014 kl 15:21

Att supergruppen The Winery Dogs under fjolåret dundrade ut en av de bästa rockplattorna på säkert tio år råder det liksom ingen som helst tvekan om. Deras debutskiva var renodlad, högkoncentrerad ultrabriljans - rakt igenom. Tre lysande musiker som klämde ur groovig, bredbent, köttig, snyggt arrangerad, teknisk och brutalsvängig, melodisk gubbrock som jag lyssnat igenom säkert 500 gånger vid det här laget. Nu har gubbjävlarna kirrat en livevideo modell "extra mustig" där de rockar röven av Japan. Hela rasket finns på Tuben och jag headbangar så hela kontoret gungar. Detta är äckligt bra det. Som ett rockigare, modernt Soundgarden... Fast bättre. Länk!

Äta massor, på tid

Skrivet av Petter den 1 september 2014 kl 14:04

Jag äter lite. Mina middagsportioner är förhållandevis små, har alltid varit förhållandevis (trevlig ord det där) små. När mitt dödssköna grabbgäng kockar go-käk ihop, äter och utbyter rövarhistorier äter jag alltid minst. Det har liksom alltid varit så. Och kanske just därför är jag omåttligt, overkligt fascinerad av tävlingsätare. Major League Eating-bjässar som smackar i sig fem kilo korv på tolv minuter och gör det som om det vore en näve snabbmakaroner. Lätt som en plätt, sen pockar det på bak i tarmen - branog å. Jag följer tävlingsätare på Youtube, på Instagram, läser deras bloggar, surfar deras bilder, kikar på deras filmer, läser deras tweets. Märkligt, men jag älskar att se dem knöla i sig gigantiska portioner mat på väldigt kort tid. Det bringar lycka hemma i det Hegevallska residenset.

Ett av mina absoluta favoritklipp

Jetlag™

Skrivet av Petter den 1 september 2014 kl 04:49

Vi kom hem från tre veckor i USA för fyra dygn sedan. Jag är fortfarande semi-slö i skallen och kan inte sova. Klockan är 04:48 och jag borde såklart sussa sött, det är ju arbetsdag idag. Men det går inte. Jag är trött, men det går inte att somna. Jag säger därmed som svärmor: "Det där med tidsskillnad verkar värdelöst, det borde vi slopa". Haha. Har du upplevt jetlag och har du några vettiga tips på hur man enklast blir av med skiten?

Nej, detta är inte jag. Jag är aningen äldre, lite mindre glad och betydligt mindre gullig.

Det ser ju helt fantastiskt ut

Skrivet av Petter den 1 september 2014 kl 04:47

Mortal Kombat (9) var kul, men problemkantrat. Ett riktigt roligt pucko-spel proppat med vanvettigt övervåld, helvilda karaktärskreationer och härliga avslutningar. Det var samtidigt stelt, spelsystemet kändes gammalt och grafiken höll inte riktigt samma höga standard som konkurrenterna. Mitt betyg blev en svag sjua, något som jag naturligtvis fortfarande står för och ett betyg som fortfarande känns väldigt rättvist, enligt oss på Gamereactor. Mortal Kombat (9) var roligt så in i bomben men ingen briljant spel.

Kommande Mortal Kombat X ser dock fullständigt fenomenalt ut såhär på förhand. Uuuuultrasmidigt med helt nya animationer, äckligt snyggt, innehållsrikt, våldsamt och proppat med spännande nyheter. Bara det faktum att varje fighter kommer att levereras i tre olika varianter samt att vi kommer att kunna interagera på ett mer heltäckande och dynamiskt sätt med miljöerna gör mig fnittrig av förtjusning. Ed Boon och hans team har gått från sådär lagom aninslösa våldstokar till några av fightinggenrens främsta. Bisarrt nog.

Mortal Kombat X är just nu mitt fjärde mest efterlängtade spel (alla kategorier) efter Project Cars, Far Cry 4 och Destiny. Vad tycker om du om det du hittills sett från Nether Realms kommande tia?

BETA +