Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Erotik™ (2)

Skrivet av Petter den 5 maj 2016 kl 09:40

Herregud vad sexigt! Jag är ingen motorcykeltok direkt, kan inget om dem - gillar inte att köra dem och har aldrig ägt någon. Jag är en bilnörd, bara. Samtidigt är det svårt att hålla dreglet i shack när man sitter och gluttar på djupt sensuella bilder på den ytterst erotiska custom-versionen av BMW:s S1000RR-sporthoj som franska customfirmen Praem gjort. Snacka om läcker. Länk

Erotik™

Skrivet av Petter den 5 maj 2016 kl 09:31

Pagani Huayra Pearl är en one off-modell (som endast kostar 36 miljoner kronor) av gubben Paganis mest erotiska bilbygge och bilderna på dess kolfibersensuella dödskaross får en morgontrött Hegevall att salivera likt en blodhund i en charkdisk. Den är (såklart) helt otrolig. Att bara sitta och klicka på förstorade bilder föreställande alla dessa makalösa detaljer är tillräckligt för att tillfredsställa mitt bilbegär för dagen. Och så! Är det med det. Mer bilder här!

Danmark lyckas, för första gången!

Skrivet av Petter den 4 maj 2016 kl 11:46

Det var vår danska marknadschef som tipsade mig om det danska favoritbandet Dizzy Mizz Lizzy häromveckan. Vanligtvis råder han mig att lyssna på Susanne Salmonsen, Mackor-till-unch eller att goffa hårigt Flæskesvær (inklusive usel personhygien och världens överlägset sämsta språk), vilket gör att jag normalt sett lyssnar lika mycket på hans rekommendationer som jag gör när Ted pratar om sina favoritostar. Men-men... Jag lyssnade på två låtar från Dizzy Mizz Lizzys nya skiva och herregud vilken fenomenal musik! Jag satt som ett fån och bara gapade. Med hakan nere vid golvet.

Skivan Forward in Reverse är briljant. Den är strålande. Fantastisk. Jag har enligt Itunes poppat skiten 48 gånger på en vecka. Det är i stort sett konstant det, som en besatt människa. Jag älskar den, hårt och innerligt. Jag sitter faktiskt spritt språngande nude just nu och gnider min torso med marmelad. Så djupt erotisq finner jag Dizzy Mizz Lizzys nya skiva. Jag tycker därför att du ska provlyssna. Gillar du inte måste du äta två kilo flæskesvær. Länk

Åsikter om Captain America: Civil War

Skrivet av Petter den 4 maj 2016 kl 10:05

Såg den igårkväll, äntligen! Hade smått orimligt höga förväntningar efter att ha sett hyllningar och höga betyg överallt. Jag blev inte besviken, snarare tvärtom. En underbar actionrulle som ännu en gång visar hur otroligt överlägsna Marvel Studios är just nu. Två och en halv timme mysigt, balanserat, varierat, spännande och naturligtvis sanslöst explosivt seriesmisk som underhöll på en nivå som framförallt Avengers: Age of Ultron aldrig gjorde. Russo-bröderna är briljanta och jag håller nu tummar och tår att Kevin Feige inte jobbar ihjäl dem.

Bäst i Civil War var (som många av er redan poängterat) Spider-Man. Snacka om att stjäla showen. Så bisarrt (i grunden) att Sony Pictures gjort fem (!) stycken filmer baserade på Spindeln och inte ens varit nära att fånga karaktären så pricksäkert som Marvel och Russos gjort i Civil War på ynka 11 minuter. Jag gillade i princip allt annat, också. Black Panther var stencool även om den afrikanska brytningen som Chadwick Boseman kämpade med lät som risig Saturday Night Live-ryska. Jag är inte heller stormförtjust i den där ljusa, superrena, ofiltrerade grundlooken som Russos älskar. Filmen kändes stundtals lite väl mycket som "utklädnad på skolrasten" rent utseendemässigt och även om jag tycker att Snyder överdrivet filter-mörkret i Man of Steel/Batman v Superman hade de gott kunnat tilta bilden en smula.

Actionscenen på flygplatsen (framförallt) är något av det bästa jag sett, någonsin, och jag ser sanslöst mycket fram emot Infinity War-filmerna.

Att inte vaccinera sina barn

Skrivet av Petter den 3 maj 2016 kl 17:16

Jag har har vid ett antal tillfällen sett ett par användare här på siten som skrivit att den som vaccinerar sina barn förgiftar dem med tungmetaller och förkortar deras liv. Jag har inte reagerat märkbart på det förutom att jag naturligtvis fnyst åt den idioti som denna (rätt moderna, verkar det som) inställning representerar. Som förälder gör man såklart som man själv vill med sitt eget barn men efter att Frank fått Rotaviruset (som Jämtlands Läns Landsting märkligt nog inte vaccinerar mot medan de flesta andra län faktiskt gör det) har jag funderat mer på detta än tidigare. Rotaskurken är inte nära på lika farlig som det som Frank faktiskt fått vaccin mot. Polio, till exempel. Innan vi vaccinerade mot det smittades upp till 8000 svenska barn per år och över 31% av de som smittades drabbades av förlamning eftersom viruset ger sig på ryggmärgen. Sjuka siffror såklart. Idag är siffran noll. Av en miljon påssjuka-smittade barn 1957 fick över 5000 hjärnhinneinflammation och 200 av dessa fick men för livet. Per år! Idag? En på en miljon.

Det är lät att leva år 2016, lätt att välja eko-hippie-hipster-förälderns väg och vägra vaccin till sitt barn. Det är lätt eftersom vi aldrig levt i en tid där 8000 svenska ungar drabbades av polio. Det är dessutom lite väl enkelt att vara oförskämt oförståndig i ett fall som detta och sprida rena dumheter på ett spelforum, bara för att man läst nåt flyktigt i någon sensationskåt kvällstidningsartikel om att vaccin är livsfarligt. Det finns risker med alla vaccin, såklart. Det informerar socialstyrelsen alla föräldrar om. Det har dessutom gjorts grundliga studier på detta och det finns idag inte så mycket som ett enda litet vetenskapligt bevis för att vaccin mot polio, påssjuka, mässlingen (etc) skulle framkalla allergier eller några andra slags skador på barnet. Inga. Alls.

För mig som relativt nybliven förälder finns (och fanns) det aldrig någon tvekan. Jag förstår personligen inte hur man som förälder ens kan tänka tanken på att dels skippa vaccineringen men sen posta kommentarer om att de som faktiskt vaccinerar sina små riskerar deras liv och välmående. Det finns idag, i Sverige, 2016 - inget vetenskapligt underbyggt fog för det skitsnacket och även om man (som jag skrev tidigare) naturligtvis gör som man vill med sina egna ungar är det oansvarigt att gång-på-gång sprida "sanningar" om vaccinet som helt enkelt inte stämmer.