Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Tillbaka från smekmånaden (2)

Skrivet av Petter den 29 augusti 2014 kl 18:16

Efter Chicago reste vi via Atlanta till Aruba, den lilla paradisön mitt i Västindien. Där var det varmt men ordentligt blåsigt. "Breezy" kallade ö-invånarna vädret men jag skulle nog vilja beskriva det som chockvarma stormvindar, vilket var toppenskönt. Havsvattnet var overkligt blågrönt och klart och stränderna kritvita. Vi bodde på Divi Aruba All Inclusive Resort och det var ett fantastiskt fint hotell med mustig gratis-buffé och mängder av olika restauranger med all världens mat, som ingick i hotellrummet.

Tillbaka från smekmånaden (1)

Skrivet av Petter den 29 augusti 2014 kl 16:45

De senaste tre veckorna har varit underbara. Allt vi sett, allt vi gjort, ätit, köpt, njutit av. Chicago, Aruba, Miami, Key Largo... Varenda plats vi besökt har lämnat avtryck och i en tredelad bloggserie som startar idag - hade jag tänkt visa upp bilder från de olika platserna där vi varit, och bott, under vår smekmånad. På måndag börjar jag jobba igen och då återgår min blogg till sitt vanliga blabb-babbliga jag inklusive allt vad spel/film/bilar heter. I övrigt vill jag passa på att önska dig en fortsatt trevlig fredag.

Tillbaka från smekmånaden (1)
Vi reste till Chicago och inledde vår bröllopsresa med ett besök hos min släkt i Chicago. Ljuvliga dagar hos världens bästa moster/kusiner. Nedan följer en bunt random-bilder därifrån.

Jag åker på bröllopsresa

Skrivet av Petter den 10 augusti 2014 kl 13:28

Min semester startade i fredags. Äntligen. Tre härliga veckor ska jag ha efter att ha stressat med E3, Gamereactor 111 och framförallt 112. Jag ser verkligen fram emot att inte göra nånting, alls. Jag kommer inte att blogga. Inte en enda gång under tre veckor. Jag ska faktiskt inte ens ta med mig min dator. Vi ska till Miami för att sen resa vidare till Aruba där vi ska ligga som sillar i solen och låta tiden passera.

Jag återvänder den 30:e augusti och kommer då att avlägga reserapport. Som sig bör. Fram tills dess får ni alla ha det som bra som ni bara kan, ta hand om varandra och se nu till att hålla järnkoll på Gamescom.

Ha det fint!

Till veckan smäller det!

Skrivet av Petter den 9 augusti 2014 kl 11:52

Världens överlägset största spelmässa drar igång, i Köln, till veckan. Gamereactor har en dundertrupp på plats och ser som vanligt fram emot att erbjuda dig Nordens bästa mässrapportering. Lita på en hel drös spännande utannonseringar samt videointervjuer i mängder. Jag går själv på semester nu, åker på smekmånad, men resten av truppen kommer att jobba häcken av sig för att täcka Gamescom på bästa tänkbara sätt. Jag hoppas innerligt att Valve utannonserar ett nytt spel samt att 2K visar upp Bioshock 3, bland annat. Det ska bli skoj att se Tekken 7 också.

Vi ska testa JBL E40BT

Skrivet av Petter den 9 augusti 2014 kl 11:38

Det är en hel del spännande hårdvara på ingång just nu hit till Gamereactors redaktion. Det blir en extra köttig hårdvarudel i vårt septembernummer, som det ser ut. Bland annat är JBL E40BT på ingång tillsammans med Samsungs nya referenslurar, Mac Pro och Mad Catz svulstigaste simracing-ratt (någonsin). Fullt ös, med andra ord. Fortsatt trevlig lördag!

BETA +