Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français /
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Jag har rysligt svårt för James Corden

Skrivet av Petter den 19 januari 2017 kl 11:24

Jag har nog rätt märklig smak när det gäller talkshow-programledare, antar jag. Min favorit (genom alla tider) stavas David Letterman och min andraplats-tagare heter Conan O'Brien. Jag är även svag för James Stewart, och för Eric André (hö-höö) samt för Graham Norton (klart underskattad). Jag har problem med hur Jimmy Fallon fejkskrattar åt allt (precis allt) som alla hans gäster säger, jag har problem med hur Jay Leno smörade för alla sina gäster och Jimmy Kimmel är vare sig karismatisk eller särskilt intressant. Enligt mig. Jag gillar inte Craig Ferguson heller då hans humor känns pajjig och hans manér enformigt tjatiga. Inte heller Stephen Colbert fungerar för min del. Jag gillar bara inte hans humor, helt enkelt.

Sämst av dem alla är dock ingen av dessa. Sämst är James Cordon och hans The Late Late Show. Jag gillade initiativet till Carpool Karaoke men får så pass starka cringe-svettningar när jag ser på inslaget idag och ser hur Corden själv försöker överrösta stjärnornas sånginsatser, att jag stänger av redan efter några sekunder. Hans talkshow i sig, är hemsk. Hemsk. Corden vill prata mer om sig själv än om sina gäster, han saknar den utstrålning som krävs för att göra detta till ett manér (Conan gör samma sak men lyckas med det) och hans självgoda inställning till sitt kändisskap retar gallfeber på mig. Den där tjenis-aktiga atmosfären som han försöker bygga i sina program känns konstlat tillgjord och hans komik är usel, enligt mig.

Vilken talkshow gillar du?

Nu kan du kommentera bloggar, igen

Skrivet av Petter den 19 januari 2017 kl 11:09

Jag ber om ursäkt för de senaste 24 timmarna med kommentar-strul som existerat här på siten. Det har alltså inte gått kommentera och det har stått "No such user" när man klickat på våra redaktionsbloggar. Ost i det danska maskineriet, precis som ni gissat (i brevlådan). Men! Det är kirrat nu i alla fall och jag tackar för ditt tålamod och hoppas att bloggkommentarerna sprutar igång nu, igen.

Nuuuu (äntligen) kan du kommentera bloggar, igen. Ursäkta uppehållet.

Ny Mustang... Igen?

Skrivet av Petter den 18 januari 2017 kl 21:38

Känns kanske som om Ford missuppfattat sin egen marknad lite (kanske?) när de nu väljer att uppgradera nya Mustang MY16/17 innan den nuvarande ens blivit tillräckligt etablerad. Eller är det bara jag? Heck, bilrackarn har ju knappt anlänt till Sverige ännu och redan visas nya/nya Mustangen upp. Jag finner det märkligt och ordentligt onödigt. Inte minst eftersom de kosmetiska förändringarna är försämringar, åtminstone om vi pratar exteriören. De där härliga djävulsögonen till framlysen är nu dystra butter-gluggar och den nya fronten ser mindre homogen och väl sammanhållen ut, rent linje-mässigt. Jag gillar den mindre och mindre ju mer jag kikar på den.

Precis när marknaden börjat tokhandla "nya" Mustang bestämmer sig Ford för att visa upp en nyare Mustang, märkligt much?

Mass Effect: Andromeda-omslaget...

Skrivet av Petter den 18 januari 2017 kl 14:29

Ouh! Snyggt, så snyggt. Jag älskar det. Minimalistiskt, kraftfullt, inbjudande och proppat av atmosfär. Jag gillar logon också även om jag alltid tyckt att "Mass"-texten (framförallt) sett lite väl hopklämd ut. Kommer jag att lira Andromeda? Tveksamt. Jag har fortfarande inte ens klarat Doom (Schämmes!) och har tänkt lägga 50+ timmar på Stardew Valley innan jag nuppar mig igenom en skjutglad galax i Biowares senaste.

Vad tycker du om omslaget, då?

Fanta (ny logo, ny flaska, ny smak)

Skrivet av Petter den 18 januari 2017 kl 13:43

Re-designen av Fanta som produkt innefattar nu helt ny logotyp, flaskdesign och grafisk identitet med allt vad symboler, grafiska element, reklamer och butiksmaterial heter. Och jag älskar det... Loggan är lekfullt rolig och fungerar otroligt väl tillsammans med själva etikettdesignen och de nya flaskorna i sig. På egen hand blir de handritade bokstäverna lite för barnsliga men som helhet är detta väldigt lyckat. Flaskorna, som ser urkramade ut, är underbara. Snacka om originell form som verkligen kommer att sticka ut i butikshyllorna.

Fanta meddelar även att man nu kommer att plocka tillbaka 80-talsklassikern Fanta Black Orange som består av 50% Fanta Apelsin och 50% Coca-Cola. Smaken kommer att heta Fanta Mezzo (som den alltid gjort utomlands) och jag gläds över detta besked då jag ofta blandar 50/50 på diverse gatukök och restauranger där man själv får portionera upp sin läskeblazk.