Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Vinnaren av jubileums-PS4:an

Skrivet av Petter den 18 april 2015 kl 18:01

12 459 personer deltog i vår stora tävling där en lycklig Gamereactor-läsare kunde kamma hem en überexklusiv jubileumsmodell av Playstation 4 som Sony satte ihop för att hylla sin förstfödda konsol som alltså släpptes för 20 år sedan. Vinnaren heter Camilla Bergström och bor i Stockholm och konsolen har nu skickats hem till dig. Stort, stort grattis och tack till alla er andra som deltog.

Tack för att du läser

Skrivet av Petter den 18 april 2015 kl 12:48

Efter en härlig vecka här på siten proppad med stekheta nyheter, mustiga förhandstester och flertalet tunga artiklar ville jag bara passa på att avrunda genom att tacka dig för att du läser, kommenterar, bloggar, diskuterar och gör Gamereactor.se till en trevligare plats. Hoppas du får en toppenhelg.

Gammal är äldst?

Skrivet av Petter den 18 april 2015 kl 12:32

Evo (strålande, strålande tidning även utan Chris Harris och Harry) har satt ihop ett test (en duell) som jag väntat länge på nu. McLaren F1 ställs mot nya McLaren P1 och det är en kamp som är betydligt mer jämn än vad jag hade förväntat mig. Gordon Murrays gamla hyperbil är tydligen fortfarande lika sinnessjukt imponerande. Jag vill köra den. Klicka här!

Dawn of Justice™

Skrivet av Petter den 18 april 2015 kl 12:26

Nu har Batman vs Superman-trailern dundrats ut på Youtube i sin fulla prakt och jag har sett den fem gånger nu. Otroligt mörkt, hårt, kärvt, atmosfäriskt och sinnessjukt stämningsfullt - ser det ut. Jag älskar varenda sekund av denna ljuvliga teaser. Hela grundidén med att folket i Metropolis tvivlar på Stålis efter slaget mot Zod är en spännande grundpremiss enligt mig. Superman är ju gud, i stort, som vandrar på jorden. Var ligger hans ansvar? Vad är han beredd att göra? Hur långt bör han gå? Mitt i allt står en ärrad, köttig, grånad Batman som bevisligen vill att Superman ska ta sitt pick och pack och bränna hem till Krypton igen. Resultatet doftar underbart av Frank Miller och jag myser som en vilde.

Tell me, do you bleed? Klicka här!

Rockhold smiskar draken

Skrivet av Petter den 18 april 2015 kl 12:13

UFC on Fox: Machida vs Rockhold går av stapeln inatt. Jag är taggad. Jag är ju i stort sett alltid taggad när det vankas UFC, oavsett hur blekt matchkortet ser ut på förhand. Nattens gala är inte särskilt vräkig sett till namnen som slåss men mainfighten ska bli rysligt spännande och i vanlig ordning tänker jag tippa lite. Here goes nathink!

Lyoto Machida vs Luke Rockhold
Luke är en av min afavoritfighters i 185 pounds-klassen. Stor, stark och med livsfarliga sparkar. Machida är enligt mig en av sportens tråkigaste med sin kroniska "undvik"-stil som i många matcher mest sett ut som att karln backar för brinnande livet, i 15 konstanta minuter. Inatt blir han knockad, ordentligt. Luke är för stor (som sagt), för teknisk och slår mycket hårdare än Lyoto. Han kommer att träffa Machida stenhårt mot slutet av fighten, avgöra via ground and pound.

Ronaldo Souza vs Chris Camozzi
Kungfuskaren och före detta OS-medaljören Romero gick och skadade sig, tyvärr, och in hoppade Camozzi i vad som känns som UFC:s värsta mismatch på flera år. Förra gången dessa herrar möttes vann Jacaré på 2,2 sekunder, jag tror inte att det kommer att sluta annorlunda. Souza vinner via submission tidigt i första ronden.

Cub Swanson vs Max Holloway
Cub är fantastisk och om det inte hade varit för den där snöpliga förlusten mot en brottningsbråkig Edgar hade han mest troligt varit klar för en titelfight mot Aldo just nu. Inatt går han mot Holloway som jag anser vara en av viktklassens mest underskattade. Hoppas innerligt på Swanson via teknisk knock med måste nog tippa Max på upset (domslut). Cub är mer rutinerad, slår betydligt hårdare och kliver på med en helt annan aggressivitet än Holloway men jag tippar på att Max kan cirkla undan, arbeta från en säker distans och knipa penibel vinst via domslut.

Ovince Saint Preux vs Patrick Cummins
Preux vann senast mot Shogun som han knockade brutalt tidigt i första. Cummins har vunnit sina tre senaste men sett förhållandevis slö och o-spännande ut i samtliga. Experterna tippar Cummins här men jag tror tvärtom. Ovince kommer att vara hungrig som en varg, han kommer att stoppa Patricks nedtagningar och sänka honom med en uppercut. Knock out i andra ronden.