Svenska
Blog
Rebel Moon 2 ser ut som skräp

Rebel Moon 2 ser ut som skräp

Skrivet av Petter den 18 mars 2024 kl 21:07

Rebel Moon (1) var helt ärligt en av de sämsta högbudgetfilmerna jag sett i hela mitt liv. Den var direkt vedervärdig. Och det kommer ju från en uttalad Snyder-fanboy. Jag äääälskar Dawn, 300 och Watchmen. Älskar. Älskar. Älskar. Men Rebel Moon var bara så bedrövligt att jag knappt kunde förmå mig att se klart på skiten. Tvåan då? Släpps om en månad (Netflix) och har nu visat upp sig i form av en ny trailer, och den ser precis lika värdelös ut. Som en riktigt dålig mellansekvens i ett scifi-spel som ingen spelar. Nonsens. Gegg. Istället för att skriva en slags Happy Meal-version av De sju samurajerna, borde Snyder ha licensierat Heavy Metal (serieblaskan) och använt serierutorna med bubblor och allt, som story boards. Rakt av. Som han gjorde med 300. Som han gjorde med Watchmen. Det är vad han kan, bemästrar och gör riktigt bra. Go!

"The Scargiver continues the epic saga of Kora and the surviving warriors as they prepare to sacrifice everything, fighting alongside the brave people of Veldt, to defend a once peaceful village, a newfound homeland for those who have lost their own in the fight against the Motherworld. On the eve of their battle the warriors must face the truths of their own pasts, each revealing why they fight. As the full force of the Realm bears down on the burgeoning rebellion, unbreakable bonds are forged, heroes emerge, and legends are made."

HQ
Alive and Kickin'

Alive and Kickin'

Skrivet av Petter den 18 mars 2024 kl 20:46

Supergruppen Mr. Big är gamla, numer. Pensionärer... Och trots att trummisguden Pat gått bort, kör de på - öser vidare. De har gamla trumförsäljaren och proggubben Nick D'Virgilio bakom trumsetet numer och även om det märks att Erics röst verkligen börjar svika nu, låter resten av bandet riktigt bra. Kika in den nya livevideosnutten här: Go!

HQ
Dune II är en monstersuccé

Dune II är en monstersuccé

Skrivet av Petter den 18 mars 2024 kl 20:37

Eller ja, jo. Det är ingen Fast 9 men ändå... Filmen som kostade 190 miljoner dollar att färdigställa har fram till idag spelat in 494 miljoner dollar och kommer naturligtvis att klättra över 500 miljoner dollar innan veckan är halvvägs. Detta innebär såklart plusklirr i Warner-kassan och detta innebär naturligtvis att vi nu kan vara 100% säkra på att det blir en Dune: Messiah, lyckligtvis. Jag ser verkligen fram emot att se båda filmerna efter varandra när det äntligen blir dags för HBO Max-premiör för Part Two.

En lysande medlemsblogg här på siten

En lysande medlemsblogg här på siten

Skrivet av Petter den 18 mars 2024 kl 15:10

C-Virus90 driver enligt mig den mest läsvärda medlemsbloggen här på siten och inte för att han skriver längst, mest personligt, mest uttömmande eller mest/oftast, utan för att han med korta, snärtiga inlägg alltid lyckas uttrycka en härlig passion för spel som underhållningsform samtidigt som han alltid lyckas engagera sina läsare. Vilket är vad en blogg ska vara, enligt mig. Korta nuggets, varje dag - som engagerar. Du bör följa // läsa och du hittar den här: Go!

Jag vill ha en Quadrifoglio

Jag vill ha en Quadrifoglio

Skrivet av Petter den 18 mars 2024 kl 14:52

Jag har ägt 24 eller om det är 25 bilar genom åren och älskat de flesta av dem, av olika anledningar. Jag har dock aldrig ägt eller kört en Alfa Romeo och har i stort sett aldrig känt något sug, heller. Aldrig. Men så reste jag på ett spelevent tillsammans med en av redaktörerna för Drivetribe och pratade mer om bilar under tre dagar än vad som borde vara mänskligt möjligt, och en sak som han var tydlig med - var att Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio är "en av världens absolut bästa bilar". Killen hade satt betyg på så gott som varenda sportkärra som existerar vilket gjorde mig intresserad, minst sagt. Han beskrev den rakt av som en Ferrari med fyra dörrar och när samtlig (annan) motorpress hakar på, blir jag ju väldigt sugen på en provkörning. Go!