Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

LG 55EA980W OLED

Skrivet av Petter den 29 september 2014 kl 22:47

LG 55EA980W Oled TV. Vi har testat den på redaktionen de senaste veckorna och ja, det är en TV-revolution. Det krävs inga överdrifter här, den här skärmen är precis så bra som jag hade hoppats på. Detta är något helt annat det. Glöm LCD, LED och plasma nu, för Oled är här och de kommande åren kommer att bli rysligt spännande. 55EA980W har makalös svärta (det svartaste jag sett i en TV någonsin), otroliga färger, strålande dynamik, väldigt imponerande kontrast, fantastisk skärpa och den ritar upp video/spel med en följsamhet som påminner om plasma-smoothness 2.0.

Om en dryg månad byter LG ut den. Nya modeller, ännu bättre Oled-skärmar. Jag ser otroligt mycket fram emot att se vad som har förbättrats då det just nu känns sjukt att ens börja prata om ersättare. Så överlägsen allt annat i TV-väg jag sett är 55EA980W.

Swedish Giants™

Skrivet av Petter den 29 september 2014 kl 13:41

UFC har satt ihop en dundermysig minidokumentär på 23 minuter om Jycken/Latifi, Tor och Niklas - våra svenska vikingar som slåss på lördag. Mycket svensk atmosfär, grymma intervjuer och härlig humor. När killen klär av sig naken bakom Bäckström och han säger: "He did thätt on pöörpöss, i promiss you!" skriker jag av skratt.

Länk

Irländskt smisk

Skrivet av Petter den 29 september 2014 kl 11:25

UFC 178: Johnson vs Cariaso var en riktig toppengala. En av de bästa på väldigt, väldigt länge. Matchkortet var toppstackat och flera av fighterna var rysligt spännande/underhållande. Bäst var tveklöst Cruz och Connor som förstör4de sina motståndare - i ilfart. McGregor är en superstar, såklart. Karln har på tre fighter inom UFC gått från snacksalig nobody till UFC:s fjärde största stjärna (efter Jones, Spider och Rousey). Att han skulle sänka Dustin på lite drygt två minuter trodde jag verkligen aldrig. Att Cruz skulle krossa Takeya Mizugaki hade jag verkligen inte heller kunnat tro. Jag hade förvisso tippat The Dominator som vinnare men trodde aldrig att han skulle få Mizugaki att se ut som ett mycket litet barn.

Cat Zingano vs Nunes var bra så in i bomben, också. Snacka om att bita ihop under den första ronden. Nunes dominerade och såg ut som om hon var på väg att vinna via furiös ground and pound. Men Cat kom tillbaka och gav igen, med råge. Härlig fight och det ska bli skitskoj att se henne utmana Ronda om bältet. Cowboy mot Alvarez var toppen, den med. En riktigt bra match. Även Kennedy vs Romero var grym. Synd bara att Romero vann på fusk, jag tyckte verkligen synd om Tim Kennedy som i princip hade vunnit när brassarna började förhala rondvilan.

Läskigt läcker Psycho-poster

Skrivet av Petter den 29 september 2014 kl 10:35

Illustratören Daniel Danger (coolt namn) kan verkligen, verkligen, verkligen, verkligen, verkligen (fem stycken, korrekt) rita. Hans filmposters är av det mustigare slaget och jag vill rama in Psycho-affischen. Länk

Sverige och T-Bone

Skrivet av Petter den 28 september 2014 kl 23:58

Att få tag i T-bensstek i Sverige är lite som att försöka lokalisera tomten. Omöjligt. Jänkarna äter det till frukost, brunch, lunch, middag och kvällsmål men här hemma i Good ol Svedala finns köttbiten inte att köpa. Trist nog, jag älskar T-bone. Beställde 1,5 kg hängmörad T-bensstek från Hälsingestintans slakteri som vi marinerade i soja, citronsaft, farinsocker, olivilja, örtsalt och svartpeppar, stekte på hög värme en kort stund och sen avslutade med 18 minuter i ugn på 140°. T-benet är som du säkert vet en köttbit med ett T-format ben i, på ena sidan benet finns det filé, på andra biff. Bästa av två världar med massor av smak från fettet som omger biten samt från benet (som givetvis skärs bort efter tillagning). Makalöst gott. Makalöst mört. Makalöst smakrikt. T-bone borde bli en självklar del av varje svensk charkdisk. Tack på förhand!

BETA +