Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Forza Horizon 2-recensionen

Skrivet av Petter den 23 september 2014 kl 10:21

Torsdag 09:00 dyker den alltså upp, vår recension av Forza Horizon 2. Jag ville bara meddela det.

Jag reser mot London...

Skrivet av Petter den 23 september 2014 kl 09:49

Jag reser mot London om ett par timmar, tänkte stänga ned här och packa väskan. Jag ska hälsa på hemma hos teamet bakom Project Cars, testa den senaste versionen av spelet samt smiska upp asfalten på Brands Hatch Circuit i brygga (ungdomligt och horribelt uttryck, jag vet, men still). Beroende på hur det ser ut med nät kommer jag att försöka blogga lite, men räkna inte med några mängder. I England vet jag inte om de har fått bredband ännu, de har trots allt fortfarande tänder av trä. Anyhoo! Hemma igen fredag. Tack för att du läser.

Äckligt laddad inför lördag

Skrivet av Petter den 23 september 2014 kl 09:42

UFC 178: Johnson vs Cariaso. Årets näst hetaste mixed martial arts-fight går av stapeln på lördagnatt (hetast är givetvis Spider vs Diaz). Jag pratar naturligtvis om före detta Bellator-kungen Eddie Alvarez UFC-debut. Eddie kommer att möta Cowboy och med tanke på att båda dessa herrar är två av mina absoluta favoriter - är jag givetvis helt sinnessjukt hypad. Även fast det bara är tisdag (jag kan inte hålla mig!) hade jag tänkt tippa lite på matchkortet. Here goes nathink!

Demetrious Johnson vs Chris Cariaso
Mighty Mouse är överlägsen i sin viktklass och Cariaso-fighten känns nästan som en mismatch. Demetrious kommer att krossa karln. Överlägsen vinst som avslutas via en sub i slutet av andra ronden.

Donald Cerrone vs Eddie Alvarez
Eddie kommer att chocka UFC-världen på lördag när han knockar Cowboy. Jag favoriserar båda dessa härliga herrar men tror och hoppas på dominant vinst för Alvarez.

Dustin Poirier vs Conor McGregor
Conor har pratat mer skit än vad Chael gjorde inför Silva-matcherna, något som gjort Poirier ordentligt förbannad. Jag hoppas att Dustin kan stoppa McGregor men tippar på vinst för Conor som kommer att vara för snabb. Domslutsvinst via split, för irländaren.

Dominick Cruz vs Takeya Mizugaki
Äntligen är han tillbaka! Cruz kommer att vara rysligt hungrig, snabb och mastig. Han kommer att dansa runt Mizu som en rabiat ekorre och vinna på domslut.

Tim Kennedy vs Yoel Romero
Tim Kennedy är bra, en formidabel brottare, som kommer att försöka wrestla Romero på lördag. Gör han inte det - kommer han att somna snabbt. Jag hoppas på knockvinst för Yoel men tippar Kennedy via sub.

Driveclub har anlänt!

Skrivet av Petter den 22 september 2014 kl 17:13

Det ska bli hysteriskt spännande att se vilket spel som är bäst; Forza Horizon 2 eller Driveclub (?). Jag ska börja spela Driveclub lite ikväll. Intryck här i bloggen är att vänta de kommande dagarna. Vilket av dessa två spel längtar du mest efter?

Forza Horizon 2, tidiga intryck

Skrivet av Petter den 22 september 2014 kl 16:54

Jag har spelat i cirka fem timmar so far. Forza Horizon 2 är snyggt så det förslår. Otroligt, otroligt läckert såväl tekniskt som estetiskt. Körkänslan är en smula svårare nu jämfört med ettan. Bilarna understyr lite, lite mer och jag tappar lite mer fart när jag försöker åka brett genom kurvorna - än i ettan. Variationen har såhär långt variot förträfflig och atmosfären är "somrig" och "glad" på ett sätt som väldigt få andra arkadracingspel lyckas förmedla. So far: Jag är nöjd, underhållen och imponerad. Den enda egentliga minuspunkten är det faktum att det inte verkar gå att sälja sina bilar längre, vilket är rysligt värdelöst om det stämmer. Ska fortsätta spela ikväll. Recensionen dyker upp 09:00 på torsdag.

BETA +