Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Det Stora Juiceprovet®

Skrivet av Petter den 23 oktober 2014 kl 18:10

Jag gillar juice. Brukar uttala det med ett lätt sch-ljud vilket på regelbunden basis framkallar fnitter hos min kära fru. Juischeh! Gott. Apelsinjuice är ett måste, varje morgon. Jag kan inte leva utan det. Och då väljer jag naturligtvis färskpressad juischeh och inget av det där saft-blaskiga koncentrat-junket som Gomorron och Bravo kränger. Jag köpte en radda färskpressade varianter (som jag brukar pendla mellan här hemma) idag och tänkte dela ut några snabba babbel-betyg. Here goes nathink:

Tropicana Pure Premium 8/10
Världens mest sålda apelsinjuice är färskpressad, ruskigt konsekvent i smaken och genomgående god. Mustig och ordentlig men med lite för lite syrlighet för min smak.

Innocent Orange Juice 9/10
Den här är riktigt bra den, syrlig, saftig, silkeslen och med lagom mängd fruktkött. Jag gillar. Att flaskan dessutom är toppensnygg gör knappast saken sämre. Det borde rymmas en liter istället för fjuttiga 900 ml i den, dock. Lite bondfångar-feeling på den.

Ica Selection Apelsinjuice 10/10 (Bäst-i-test!)
Bäst, av allt. Ett mästerverk, som The Last of Us - fast Juice. Världens bästa buteljerade apelsinmys. Smakar tamefan exakt som om du pressar tio apelsiner själv och vräker ned i flaska. Jag dricker cirka 100 flaskor per år.

Brämhults Nypressade apelsiner 5/10
Beskt jävulskap, säger jag om Sveriges mest överskattade dryck. Visst, bättre än Bravo men smakar som apelsinskal, året om. Mycket, mycket, mycket medioker.

Vilken juice köper du?

Sugen på Hercules 3D

Skrivet av Petter den 23 oktober 2014 kl 15:09

Jag gillar inte The Rock som skådespelare. Träigare herre får man leta länge efter. Jag gillar inte Brett Ratners filmer heller (Rush Hour var och förblir fruktansvärd). Trots detta känner jag ett sug efter nya blöjfilmen Hercules 3D. Stora, groteskt vältränade karlar med risigt ditklistrade lösskägg som försöker låta brittiska. Kvinnor med huggtänder och sylvassa minisvärd, gigantiska monster och ett evinnerligt mördande. Den släpps på Blu-ray om ett par veckor, jag börjar längta nu.

Civilization: Beyond Earth-betyget

Skrivet av Petter den 23 oktober 2014 kl 08:35

Recensionen av Civilization: Beyond Earth publiceras 14:00 idag. Tobbe Garsten har tillbringat lite drygt en vecka med spelet och nu delat ut betyg. Det var allt. Hejdå.

UFC 179: Aldo vs Mendes 2

Skrivet av Petter den 23 oktober 2014 kl 08:19

På lördag smäller det, ordentligt å. UFC 179: Aldo vs Mendes 2 går av stapeln och jag är naturligtvis ordentligt taggad. I vanlig ordning har jag tippat lite på matchkortet och hoppas (som vanligt) att du gör detsamma i en kommentar.

José Aldo vs Chad Mendes
Om Aldo inte fuskat i den första matchen och klöst staketet hade den garanterat sett annorlunda ut. Nu ska inte jag låta som en fjant utan ge Aldo den cred han förtjänar som oslagbar ultra-champ, men jag tror att Mendes plockar av honom bältet på lördag. Chad är för stark, har för bra uthållighet. Jag tror att fighten går till rond fyra, väl där blir José knockad.

Glover Teixeira vs Phil Davis
Glover slår hårt men är för långsam för Mr. Wonderful som trots ett par ordentligt trista matcher mot slutet faktiskt är en av viktklassens mest atletiska fighters. Jag tror att Phil kommer att brotta Glover, hålla sig på utsidan och nyttja sin räckvidd. Vinst för Davis via domslut.

Fabio Maldonado vs Hans Stringer
Jag gillar verkligen Fabio. Han är som en påse fylld med kött (och en högst tvivelaktig frisyr på topp), som man kan slå på i timmar utan att det verkar påverka honom. På lördag möter han Stringer som kommer att slå sig trött och sedan somna i den andra ronden.

Avengers 2-trailern

Skrivet av Petter den 23 oktober 2014 kl 07:15

Trailern för Avengers: Age of Ultron har läckt. Den finns överallt och den erbjuder två minuter smaskigt serietidningskrig. Jag har sett den två gånger och hade tänkt spalta upp lite snabba åsikter om det vi hittills har fått se. Here goes nathink!

Jag gillar den mer seriösa tonen som vi får en liten glimt av
Jag gillar Bruce Banners spröda krullfrisyr, så ser han ju ut i den gamla 80-talsserien, också
Jag gillar designen på Ultron samt Spaders röst. Det passar utmärkt
Jag gillar att Iron Mans Hulkbuster-dräkt är med. Trist att Tony och Bruce inte kommer överens, men så kan det vara ibland när man försöker samsas med ett 1200 kilo tungt, knallgrönt, raserimonster
Jag gillar inte den generiska Agents of Shield-looken som fotot verkar vara proppat med
Jag gillar inte tanken på att Avenger ska slåss mot 500 000 Ultron-klon-robotar. Det är redan gjort, i omgångar
Jag gillar inte hur Scarlet Witch ser ut. Som en tramsig X-Men-reject
Jag gillar inte heller Quicksilvers look. Ser ut som en Backstreet Boys-reject

Klicka här för att kika på trailern