Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Lucka fyra öppnas i eftermiddag

Skrivet av Petter den 21 december 2014 kl 01:00

Kära läsare! Här kommer lite snabb information från eder chefredaktör: Morgondagens (dagens, alltså) adventslucka i Gamereactors Julkalender kommer att öppnas först på eftermiddagen. Jag måste nämligen öppna allt manuellt och tänkte sätta mig vid datorn först efter lunch. Men ja, den som väntar på något smarrigt... Vi har elva (!) tävlingar i den sista av adventsluckorna inklusive chansen att kamma hem en Playstation 4 och en Sony Z3. Missa för allt smör i småland inte det. Godnatt!

Vi ska testa Samsung 8205 UHD

Skrivet av Petter den 20 december 2014 kl 15:41

Samsungs 4K-skärm UE65HU8205 ser oförskämt smaskig ut. Läcker design, skvaller om superb bild samt mäktig size (65"). Hittar ingen information om hur rapp processorn/panelen är men den anländer till veckan vilket innebär intrycksbloggar samt recension. Bilder på unboxingen dyker såklart (i vanlig ordning) upp här i bloggen. Under tiden tycker jag att du ska läsa vår recension av UE65H8000 som är en riktigt fin skärm som lämpar sig utmärkt för gaming. Länk

Årets besvikelse enligt dig?

Skrivet av Petter den 20 december 2014 kl 15:20

Gamereactor har korat de fem spelen som vi anser vara årets fem största besvikelser. Många höll med, andra inte. Personligen anser jag att Bungies Destiny är årets största besvikelse eftersom jag förväntat mig ett mästerverk men fick ett... ganska ordinärt actionspel, men när redaktionen röstade hamnade det på en sju8ndeplats och tog sig därmed (duh!) inte in på vår lista. Nu är det god tid att du lägger din röst och tycker till om spelåret 2014. Go! Klicka här!

UFC Fight Night 58

Skrivet av Petter den 20 december 2014 kl 14:04

Inatt smäller det, igen. UFC Fight Night 58. En rätt mustig gratisgala, såhär på förhand. Jag är naturligtvis (preciiiiiis som vanligt) rysligt laddad och har tagit tillfället i akt och tippat lite på matchkortet. Here goes nathink:

Lyoto Machida vs CB Dollaway
Dollaway har överraskat mig de senaste två åren. Han är bra, stark. Mot Urinslurparn® kommer han dock att vara förhållandevis chanslös. Machida är för teknisk, för snabb och kommer att leta efter en lucka. Dolloway kommer att begå ett misstag och precis vid rätt sekund kommer Lyoto att nypa till. Machida via knock i andra ronden.

Renan Barao vs Mitch Gagnon
Gagnon är bra. Vunnit tre av sina fyra senaste matcher men inatt kommer han att få det riktigt, riktigt tufft. Barao fick ju storsmisk i sin senaste fight, blev av med bältet och fick ansiktet ommöblerat av Dillashaw. Inatt kommer Renen att vara ultrahungrig, gå ut stenhårt och vinna över Gagnon via submission redan i den första ronden.

Antonio Carlos Junior vs Patrick Cummins
Cummins är grym, enligt alla som någonsin tränat med karln. Det har dock inte gått jättebra inne i buren, mest troligt på grund av nerver/nervositet. Inatt hoppas jag att han exploderar, våldskastar Carlos likt en trasdocka och vinner via tekniskt knock out. Det är min prediction.

Erick Silva vs Mike Rhodes
Jag gillar verkligen Silva. Rhodes är hård, en duktig brawler som slåss i ett hiskeligt tempo. Detta tror jag blir kvällens mest underhållande fight som Erick kommer att vinna via domslut.

Vilka tror du kommer att vinna inatt?

R E M E M B E R ™

Skrivet av Petter den 20 december 2014 kl 13:45

Att Winery Dogs-sångaren Richie Kotzens sologrejor är av yppersta klass - det vet vi redan. Du vet det, jag vet det. Alla vet det. Karln ärt som en bluesigare, mer tekniskt begåvad John Mayer med skägg. Jag har lyssnat direkt okristligt mycket på gubbens samslingsplatta och älskar hans svängigt gungiga, mustiga livespelningar. Bäst är Two Tone Sessions där det svänger så hela skallen knakar. Snacka om att kunna göra maximalt mycket med endast tre musiker. Bortsett från den hemska hatten och de extremfula brillorna finns det ingenting (alls) det här klippet som inte rimmar på genuin briljans. Och ja, vilken trumslagare. Vilken feeling. Det spelar ingen roll att sur-Portnoy (han var jävligt sur under vår intervju förra året... ordentligt sur) kan lira rysligt snabba pukrull, lillgubben bakom DW-kitet i klippet nedan svänger sönder Portan med en hand. Nyanserat, smakfullt, musikaliskt... Hatten (fulhatten) av för den här trion: Länk