Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Sugen på amerikanska muskler

Skrivet av Petter den 25 maj 2015 kl 17:13

Jag är sugen på att köpa en muskelkärra nu när Grisen bytt ägare. Jag vill åt det där puckomacho-amerikanska, mullrande V8:or med på tok för stor cxylindervolym och genomplastiga inredningar ihopslängda på en kaffekvart. Samtidigt vill jag ha en bil som kan prestera på en racingbana. Ta kurvor, med andra ord (vilket gör att Challenger Hellcat automatdiskvalificeras). Jag tänker Camaro Z28 2014 eller Mustang Boss 302 2012. Båda snabba runt en bana med coilovers, racingbromsar och snorstyva tävlingschassin från fabrik. Vilken amerikansk muskelbil skulle du vilja äga?

Splatoon-recensionen

Skrivet av Petter den 25 maj 2015 kl 14:32

På fredag är det äntligen dags för oss att publicera vår recension av kommande Wii U-shootern Splatoon. Dessvärre är det även exakt samma dag som spelet släpps vilket innebär att vi arbetar efter ännu ett supersent publiceringsembargo. Hade jag fått välja hade vi lagt upp recension idag, fyra dygn innan releasen. Lagom mycket tid för er att läsa, grundligt, och få den hjälp som ibland behövs när man står i valet/kvalet huruvida titeln i fråga ska inhandlas eller ej. Fredrik har lirat Splatoon i snart två veckor och jag tycker att det ser riktigt, riktigt kul ut. Men ja, färdigbabblat. Fredag morgon (tidigt) läser du recensionen här på Gamereactor.

Big Hero 6 har anlänt

Skrivet av Petter den 25 maj 2015 kl 12:57

Jag önskar att Frank kunde se den med mig, Big Hero 6. Men han är såklart lite för liten, ännu. Jag brukar vanligtvis inte kika på tecknad film (inte i någon vidare utsträckning i alla fall, inte längre) men ska helt klart se denna då jag gillar konceptet, har skrattat gott åt diverse trailers samt anser att Bolt (Chris Williams förra film) är en smula underskattad. Återkommer under morgondagen med en recension. Big Hero 6 släpps den 8:e juni på Blu-ray.

Final Fight i mitt <3

Skrivet av Petter den 25 maj 2015 kl 12:29

Jag glömmer aldrig den där dagen då jag och mor slank in på lokala hamburgerhaket Tugget för att köpa med oss favoriträtten hem. Jag var 12 år och ordentligt speltokig redan då. Arkadmaskinen inuti hamburgerian var ny. En ny modell. Jag såg det på långt håll. Spelet som rullade var nytt, också, och makalöst läckert rent grafiskt. En orangeklädd ninja hoppkickade en fetknopp i plytet, sekvensen växlade till en fight inuti en boxningsring mellan en mustaschprydd gubbe utan tröja som brottardödade en vilt svingande samuraj. Det såg helt... Helt sanslöst bra ut. Jag stod där, som förtrollad. Morsan hade ingen lust att sponsra med en femkrona så jag nöjde mig med hamburgare och återvända dagen efter med 25 kronor i pantpengar. Fem (!) credits i Final Fight och jag var fast. Sedan dess har det stått sig som ett av mina absoluta favoritspel genom alla tider.

Det gick faktiskt så långt att jag köpte ett eget arkadkabinett med Final Fight i direkt när jag flyttade hemifrån. En pryl jag fortfarande ångrar att jag sålde. Om du köpte ett arkadspel och ställde hemma hos dig, vilket spel skulle det vara?

Weidman krossade Belfort

Skrivet av Petter den 24 maj 2015 kl 23:42

Herrejösses vilken bödel han är, Chris Weidman. Vitor Belfort fick in en liten smäll på vänster ögonbryn men sen var det klippt. Weidman rev ned honom på mattan, klev upp i mount och slaktade hans kranium med ett antal brutala armbågar/slag. Domaren bröt kort därefter. Jag älskar (älskar) att se Chris fightas. Han är otrolig. Stor, stark, tålig, teknisk, mentalt orubblig... Även om Luke Rockhold är en grym utmanare ser jag inte hur han ska kunna klå Weidman. Jag tror inte att någon kommer att kunna klå Chris inom den närmaste framtiden.

Daniel Cormiers insats mot Rumble var också rysligt imponerande. Rumble klev ut hårt (som vanligt), träffade hårt (som vanligt) men körde slut på sig helt på två ronder (som vanligt). Och då... Då trampade DC på gasen och submittade Anthony efter att ha brottardödat honom i sju raka minuter. Andrei var kul att se också, hans fight mot Browne var verkligen helt vanvettig. Snacka om "Rallarslagsmål utanför Disco VX i Strömsund 2.0". I slutändan var UFC 187 ordentligt underhållande. En riktig toppengala även fast J0n J0nes föll bort...