Svenska
Blog

UFC on FX: Maynard vs Guida

Skrivet av Petter den 21 juni 2012 kl 13:02

Imorgonkväll smäller det. Den första av inte mindre än två UFC-galor den här helgen. Jag är (som vanligt) tokladdad, och har tippat lite på matchkortet. Du får gärna göra detsamma.

Gray Maynard vs Clay Guida
Brottarbralla mot brottarbralla. Jag tror att huvudmatchen mellan Gray och Guida kommer att bli ruskigt underhållande trots att båda är wrestlers. Detta eftersom Clay Guida aldrig gått en trist match under hela sin helvilda UFC-karriär. Jag tippar dock att Maynard kommer att vinna, på poäng. Han är lite för stor och lite för snabb för Guida.

Sam Stout vs Spencer Fisher
En re-match jag verkligen sett fram emot. Två hårtslående, framstående käftsmaskare som gillar att mötas på mitten och testa den andres haka. Jag tippar på vinst via domslut för Stout efter tre intensiva ronder.

Brian Ebersole vs TJ Waldburger
Ebersole är stenhård, lite av en favorit. Matchen mot Waldburgaren är en tuff sådan men jag tippar på vinst, via knock-out i början av den andra ronden.

Ross Pearson vs Cub Swanson
Jag gillar Pearson och hans orädda men ändå tekniska kickboxningsstil. Jag gillar gamla WEC-ässet Swanson ännu mer, dock. Jag tror och hoppas på Cub som vinnare, via domslut.

UFC on FX: Maynard vs Guida

Vilka tror du kommer att vinna imorgon?

HQ