Svenska
Blog

UFC 148 / Predictions

Skrivet av Petter den 5 juli 2012 kl 15:15

Nu är det dags för mig att tippa lite på lördagens (extremt efterlängtade) UFC-gala. Som vanligt hoppas jag att du gör detsamma i kommentarerna nedan.

Anderson Silva vs Chael Sonnen
Årets hittills fetaste dundermöte är ett rysligt spännande sådant. Dels med tanke på att Chael dominerade Silva i 23 minuter i deras förra match men även eftersom Anderson är ordentligt förbannad för första gången i sin UFC-karriär. Jag hoppas (innerligt) på vinst för Sonnen men tippar Silva via submission i den tredje ronden.

Tito Ortiz vs Forrest Griffin
Tito går i pension efter fighten mot Griffin på lördag. Forrest borde göra detsamma, oavsett slutresultat. Detta är två före-dettingar som egentligen inte har särskilt mycket mer att erbjuda. Jag hoppas på en dominant vinst för Tito men tippar på en slö och enformig historia där Forrest traskar iväg med vinsten (via domslut).

Demian Maia vs Dong Hyun Kim
Maia har ungefär lika bra striking som Jonas Mäki och på lördag lär han vara uttorkad och utmattad efter sin första riktiga bantning (Maia gör welterviktsdebut) vilket gör att jag tippar Kim via teknisk knock out. Andra ronden.

Cung Le vs Patrick Cote
Cote är tillbaka i UFC, vilket glädjer mig. Matchningen mot Cungen är en bra sådan som jag verkligen ser fram emot. Jag hoppas på vinst för Cote men tippar Le via domslut.

Chad Mendes vs Cody McKenzie
Cody är värdelös så när som på sin übervassa specialgiljotin. Mot Mendes kommer han dock inte att få in någon submission (Chad har nämligen ingen hals) och lär förlora på knock redan i den första ronden...

UFC 148 / Predictions

Vilka tror du kommer att vinna på lördag?

HQ