Svenska
Blog

Tack Jeppa

Skrivet av Petter den 18 september 2012 kl 12:23

Jesper Karlsson kontaktade mig första gången 1999. Jag drev speltidningen Missil och Jesper bad om att få blir vår Go-2-Guy gällande intervjuer med diverse utvecklare. Jag sade ja, Jespers ansökan var störtskön och efter en kvart på telefon var jag övertygad om att denna genomknasiga Uddevalla-tok skulle passa perfekt i min redaktion.

Tre veckor senare levererade Jesper sin första intervju. Före detta Doom-kungen och Id Software-medarbetaren John Romero snackade om dunderfiaskot Daikatana och en sjövild Karlsson lyckades göra den redan grundfrustrerade producenten förbannad. Jag skrattade, gott. Och resten är... som vi säger: Historia.

Jesper följde med till Gamereactor. Vi har jobbat ihop i över tio år och jag ser på honom som en kompis, kollega, inspirationskälla samt den galnaste typ jag någonsin stött på i hela mitt liv. Lika sexig som arg, lika svettig som o-sammanhängande, lika tjock som mustig. Han är en gigant bland män den där Karlsson. Det vet vi alla.

Nu slutar han hos mig, tyvärr. En massa "personal shit" står i vägen och Jesper har sagt upp sig. Det kom plötsligt men jag vill inget annat än att herr Karlsson ska må bra. Ordna upp din skit nu buddy och återvänd senare, större, sexigare och argare än någonsin. Under tiden kommer jag att sakna att jobba med dig. Det vet du...

Här kan du tacka av Jeppa:
http://www.gamereactor.se/blog/jesper/

Tack Jeppa

Tack buddy.

HQ