Svenska
Blog

Navy Seal-konsult i blåsväder

Skrivet av Petter den 23 september 2012 kl 14:28

I utvecklingen av kommande Medal of Honor: Warfighta har EA och Danger Close Games använt sig av riktiga dundermilitärer. Special Forces-killar som fortfarande är aktiva i tjänst. En av dem är tydligen Matt Bissonnette (Seal Team 6), en rutinerad dödsräv som dräpt mången Taliban.

Problemet är att Matt Bissonnette glömt informera sina överordnade att han delat ut topphemlig information till ett gäng skjutglada spelnördar. Han har även nyligen gett ut boken "No Easy Day" om de sista två veckorna innan Seal Team 6 lokaliserade och dödade Osama Bin Laden. Tydligen använde Bissonnette sig av pseudonymen Mark Owen i författandet och utgivningen av boken liksom när han delade ut kunskap och info till utvecklarna bakom Warfighter.

Men amerikanska försvaret har lyckats få reda på att Mark Owen är Matt Bissonnette - och det gillas såklart inte. Inte för en sekund. Vad som händer vet vare sig EA eller Danger Close Games. Förhoppningsvis får Matt Bissonnette en liten smäll på handleden och får sedan återgå till att jaga Talibaner (för brinnande livet).

Navy Seal-konsult i blåsväder

Har du förhandsbokat Ze Warfighta?

HQ