Svenska
Blog

UFC 153, mina predictions

Skrivet av Petter den 12 oktober 2012 kl 15:11

Anderson Silva vs Stephan Bonnar
Huvudmatchen på lördagens gala är en ytterst märklig sådan. Världens bästa mellanvikts-fighter ska möta... en pensionerad 205 pounds-slugger som inte sett särskilt vass ut på flera år. Missförstå mig rätt, jag diggar Bonnar och har så alltid gjort - men detta kan vara den största mis-matchen i UFC:s historia (sedan Zuffa köpte organisationen åtminstone). Jag tippar Anderson, såklart, via knock. I slutet av första ronden. Jag hoppas på chockerande dundervinst för UFC:s största underdog (Bonnar). Det vore fenomenal-fantastiskt.

Ariel intervjuar Stephan Bonnar

Big Nog vs Dave Herman
Big Nog är tillbaka. Hans arm (som Mir bröt sönder) är läkt och på lördag går han mot Herman. Jag tippar på vinst via submission för Nogueira i första ronden.

Glover Teixeira vs Fabio Maldonado
Äntligen dags för Chuck Liddells lärling, Glover, att slugga trut i UFC igen. På lördag kommer han att smiska Fabio stenhårt och vinna övertygande i andra ronden.

Jon Fitch vs Erick Silva
Silva har sett rysligt bra ut hittills, en explosiv och spännande fighter. På lördag kommer han att förlora, dock, eftersom Fitch är organisationens mest effektiva grajnd-gris. Jag tippar (och hoppas på) vinst via domslut för Fitcharn.

Cristiano Marcello vs Reza Madadi
Vår svensk i UFC, eller en av dem, slåss på lördag. Reza möter Marcello, som han tydligen avskyr, och jag hoppas innerligt på vinst för Mad Dog. Jag tippar win via ground & pound i slutet av den andra ronden. Reza all the way!

Demian Maia vs Rick Story
Maia fortsätter att kämpa på, nu i en lägre viktklass. På lördag får han däng dock då Story är snabbare, starkare och har betydligt bättre brottning.

UFC 153, mina predictions

Ja-men vafan, man kanske kan skrälla?

HQ