Svenska
Blog

Warfighter är ett skämt

Skrivet av Petter den 25 oktober 2012 kl 17:05

Jag hade faktiskt förväntat mig ett bra spel. Visst att day 1-patchen lagade hissnande 101 olika buggar innan jag kunde gå igång med själva singleplayer-delen (varningsklockorna började ringa där någonstans) men jag hade trots detta rätt höga förväntningar.

Efter 30 timmar med spelet var dock besvikelsen ett faktum. Jag antar att du läst Gamereactors recension? Ja, jag var skoningslös i min andra åsikt. Ja, jag anser Warfighter vara ett av årets sämsta actionspel. Det är så pass buggigt och slarvigt sammansatt att EA borde skämmas. Detta trots jättepatchen med de 101 buggfixerna.

Jag har sett fiender glida genom väggar, jag har sett medsoldater fastna i texturerna, jag har sett fiender försvinna spårlöst för att sedan poppa upp tio meter därifrån likt mäktiga magiker. Jag har prickat fiender i skallen med snipergeväret tio gånger utan att de dött. Jag har själv dött 100 gånger på moment så korkat utformade att man nästan storknar. Jag har även försökt blunda för grötiga texturer, lastgamla karaktärsmodeller och svinfula skuggor.

Det är rätt uppenbart vad som hände, om man tänker till lite. EA ville ha ut en Call of Duty-utmanare i god tid innan Black Ops 2 släpps. Men Danger Close hann inte bli färdiga, och de bitarna som de lyckades färdigställa är oinspirerade, identitetslösa, slöa, dumma och meningslösa. Jag hoppas innerligt att detta blir spiken i kistan för alla dessa Modern Warfare-kloner. Jag vill se något nytt nu, det räcker såhär.

Warfighter är ett skämt

NEJ

HQ